Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli co najmniej w 3 zachodzimy we wrześniu no i fajnie. Mi tam to nastawienie pasujeSuper podejście. Ja też mam zamiar w tym miesiącu zajść. Jestem już po owulce także czekam na efekty .
A dlaczego rok abstynenci? W ciąży nie zawsze są przeciwwskazania.Dla nas starania to tez frajda, pod warunkiem ze mój m znajdzie na to czas. Jak zaskoczę to czeka mnie rok abstynencji.
Powiedziałam mężowi ze prze najbliższy tydzień musi sie starać codziennie - mówi że da sie zrobićtrzymam go za słowo
Janka dzidziuś w Tobie rośnie uwierz dziewczyno [emoji5]dwie kreseczki nie mogą oznaczać nic innego.czuć w powietrzy miesiąc intensywnych starań
![]()
ja mam termin @ w niedziele... co prawda dzisiaj powtórzyłam test i znowu dwie krechy.. ale nie opuszczają mnie złe przeczucia. Nawet nie umiem się cieszyć.
cześć dziewczyny,
witam się. 3 cykl starań o 3 ciążę. Pierwsze dwie poszły szybciutko w pierwszym podejściu. O jaka ja naiwna myśląc, że i teraz tak będzie.
21 dc, przy cyklach 26-28 dni.
obecnie badam się pod kątem skracania drugiej fazy cyklu, ale dla mnie to nowy temat i wiem tyle że nic.
zrobiłam hormony estradiol i progesteron, dodatkowo kazała ginka jeszcze wit D.
czekam na wyniki obecnie. Owulację mam jak w zegarku. jeśli nie zajdę w tym cyklu to w następnym robię usg tv i zobaczę co jeszcze mi zleci ginka.
trzymam kciuki dziewczyny i trochę się rozgoszczę. Tak mi się marzyła wiosna na poród... hehe planować to sobie można, ale wyjście do kina.
JA w styczniu skończę 37 :-0może jest staraczka wiekowowo jak ja 37?