O'Hara
Fanka BB :)
Wiecie co Siostry? Napijmy się po tych
wrażeniach![]()
Ja już wypiłam dwa kieliszki wina! Bo na koniec nie idę na te hormony jutro, bo skoro mężu i tak musi zaczekać na to badanie nasienia to tez poczekam. Im świeższe wyniki tym lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co Siostry? Napijmy się po tych
wrażeniach![]()
A ja drinka se chyba zapodamJa już wypiłam dwa kieliszki wina! Bo na koniec nie idę na te hormony jutro, bo skoro mężu i tak musi zaczekać na to badanie nasienia to tez poczekam. Im świeższe wyniki tym lepiej![]()
Ja czekam na meza i ma piwo kupic po drodze[emoji23]Wiecie co Siostry? Napijmy się po tych
wrażeniach![]()
Pamietaj, ze dwa razy obiecane to jak raz dane[emoji3][emoji3][emoji3]Dobrze, ze coś obiecałam [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja drinka se chyba zapodam![]()
HahaNajbardziej mi się chciało śmiać, bo jak wyszłam z gabinetu a mężu jeszcze został, to podobno lekarz mu powiedział: „się pan nie przejmuje, miałem taka sama histerie w domu. Jestem lekarzem ale żona i tak była mądrzejsza ode mnie i tak 3 lata ([emoji33]) robiliśmy pierwsze dziecko aż w końcu zaczęliśmy robić po mojemu i się udało za trzecim razem” także dziewczyny, na koniec wychodzi na to, ze jednak jesteśmy normalniejsze niż nam się wydaje! [emoji23]
Kuwa dej mi spokójPij! Będziesz łatwiejsza! [emoji23]
Kuwa dej mi spokój![]()