reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

On całe szczęście pracuje na nocki tylko ! Miałam spokój :) teraz ja idę do pracy, mijamy się. Dlatego też taak mi zależy na weekendach razem a nie na meczach.
No to się nie dziwię. My się widzimy tylko w weekendy z moim. Ale wtedy robimy wszystko razem. Jutro jedziemy sobie w góry żeby młody śnieg jeszcze zobaczył :)

reklama
1489130598-aaaaaa.png

11 dpo...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Coś tu jest podejrzane kochana :)

mój plan na nowy cykl
mierzenie temp, testy owu i bzykanie codziennie w dniach płodnych....
Mój gin mówi, że praca codziennie musi być ;). Teraz musi nam się udać :)). U mnie 5 lub 6 dpo. We wtorek idę na badania to może betę zrobię to będzie 9 lub 10 dpo. Myślicie, że jest sens robić??? Chciałabym szybko wiedzieć na czym stoję bo muszę rtg zrobić bo idę aparat na zeby założyć.

Bylam dziś dziewczyny i jest pecherzyk serca chyba jeszcze nie było bo nic nie wspomniał;) a rozmiaru nie wiem. Zdjęcia też nie mam bo nie ma co oglądać. Ślę najważniejsze że jest w dobrym miejscu a nie np w jajowodzie boom tysięcy martwilam po tym krwawieniu. Dał dupka no i coś na infekcje bo niby zlapalam coś:/

Bylam dziś dziewczyny i jest pecherzyk serca chyba jeszcze nie było bo nic nie wspomniał;) a rozmiaru nie wiem. Zdjęcia też nie mam bo nie ma co oglądać. Ślę najważniejsze że jest w dobrym miejscu a nie np w jajowodzie boom tysięcy martwilam po tym krwawieniu. Dał dupka no i coś na infekcje bo niby zlapalam coś:/
ale literówki przez ten słownik w tel ... miało być w jajowodzie bo się martwilam po tym krwawieniu

reklama
Do góry