Elodia
Fanka BB :)
To się wyboerzcieA tam ja do Warszawy jezdze w gosci tylko =D a do Poznania tez w hosci kiedys mozna wpaść. =) lubimy z mężem podrozowac po polsce wiec=)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się wyboerzcieA tam ja do Warszawy jezdze w gosci tylko =D a do Poznania tez w hosci kiedys mozna wpaść. =) lubimy z mężem podrozowac po polsce wiec=)
Ja to od forum chyba się uzależniłam. Ale u mnie z kolei to jest tak że, czas mi wolno leci jak na forum nie zaglądama Ty masz dwa dni do owu to działajcie intensywnie kochana:*
![]()
![]()
A no to fajnieJa to nie wiem co i jak jeszcze
Tak w ogóle to nie wiem czy możemy tutaj pisać, czy to dziewczynom nie przeszkadza?
No i prawidlowo :-) my juz niby po owu ale i tak działamy heheDziałamy![]()
No i prawidlowo :-) my juz niby po owu ale i tak działamy hehe
![]()
![]()
No jasne :-) trza korzystać póki możnaNa pewno nie zaszkodzi![]()
Przywiązałam się do Was i żal mi odchodzić z tego tematuMi nie przeszkadza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A no to fajnieJa to nie wiem co i jak jeszcze
Tak w ogóle to nie wiem czy możemy tutaj pisać, czy to dziewczynom nie przeszkadza?
Przywiązałam się do Was i żal mi odchodzić z tego tematu![]()
Tez to zauwazylam ze szybciejWracam! Było 10 dni przerwy na skończenie projektu, szkolenie i kilka odcinków ulubionego serialu. Wiecie jak szybko mija czas, kiedy zrobicie sobie przerwę od forum?Oczywiście zaglądałam tu nad ranem, policzyć kreseczki. Gratuluję, wiem, że kreseczek było więcej niż dwie.
11dc, 2 dni do owulacji (wg. kalkulatora)