Dagaa11
Fanka BB :)
TakDziewczyny z przeciwbólowych tylko paracetamol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny z przeciwbólowych tylko paracetamol?
Mnie bolał brzuch jak na @![]()
Ja też tak czułam jakby już miała spływaćNo to trochę się teraz uspokoiłam ze może nie wszystko stracone. Ale przed chwila z dusza na ramieniu szlam do kibelka bo na 100% myślałam ze przyszła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to trochę się teraz uspokoiłam ze może nie wszystko stracone. Ale przed chwila z dusza na ramieniu szlam do kibelka bo na 100% myślałam ze przyszła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miJa dzis czuje sie fatalnie boli mnie brzuch od rana mnie mdliślina mi sie zbiera aż....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja się kładę o 20 i wstaje o 10,11.A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
To Ci zazdroszczę tego leniuchowaniaJa się kładę o 20 i wstaje o 10,11.
Zjem coś, poczytam i śpię od 13-15,16. Gotuje, czekam na męża - jemy, pogadamy, o 20 idziemy spać
I tak dzień w dzień! W ogóle z łóżka nie wychodzę
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom