zośkaTośka
Fanka BB :)
Ja czuje, że mi sie nie udało w tym miesiącu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd takie przeczucia? Ja np wcale nie czułam jakiś znaków żebym zaszła w ciążeJa czuje, że mi sie nie udało w tym miesiącu
Glowa do gory SciskammmmmJa czuje, że mi sie nie udało w tym miesiącu
No kochana... Gratylacje. Beta i zwolnionko.Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Się kurka normalnie aż wzruszyłam. . w sensie że mi tak łzy leca i sie trzese i nie moge sie opanować. Byleby mi sie utrzymalo i nie bylo tak jak miesiac temu.
![]()
![]()
Cxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Gratulujemy! Ładna krecha, nie trzeba jej szukać. Ale jeszcze nie uciekaj stąd za szybko. Pozarażaj trochę dobrymi fluidami i radością.![]()
Dzisiaj 28 dc obidzilam sie po nocce i odczulam bardzo silną potrzebę zrobienia testu.@ powinna być jutro.Mogę zapytać w którym dniu cyklu robiłaś test ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, że dołączysz do lipcówekUciekac w ogole nie będę. Tylko sie do lipcowek podepnę. Okolo 20 lipca mi termin wychodzi. A zarazac bede do dnia porodu jesli się uda i nic zlego sie nie wydarzy.
![]()
![]()