reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiejszy owu.
1513149243-911f65b6c0488bbe-aaaaaa.jpeg

1513149301-61d591661c567417-aaaaaa.jpeg

Wczorajszy test owu

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak to moi znajomi płacą 700 a my ratę za kredyt 500 szwagry we Wrocławiu za 3 pokojowe płacą 3200 to wg masakra.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
My samo odstępne za 2 pokoje 50m płacimy 1360 zł . Plus czynsz 230 zł no i prąd i gaz ;) gdzie mamy ogrzewanie na gaz :) ale wychodzi wbrew pozorom taniej niż jakbym miała ogrzewanie centralne w czynsz wliczone.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Owu mi się przesunie z 17dc na 13/14.
Jajniki grają już także jest dobrze . Będzie z prawego jajnika

Owu mi się przesunie z 17dc na 13/14.
Jajniki grają już także jest dobrze . Będzie z prawego jajnika

Ja też miałam wcześniej owu i się udało [emoji14] z synem też tak najprawdopodobniej było :D
Także trzymam kciuki za Ciebie ! Dziś i jutro walczcie ! :* A na pewno się uda :*

Ja też miałam wcześniej owu i się udało [emoji14] z synem też tak najprawdopodobniej było :D
Także trzymam kciuki za Ciebie ! Dziś i jutro walczcie ! :* A na pewno się uda :*

Muszę zachować spokój... Nie nakręcać się [emoji4]

Witam w ten okropny dzien.
34 dc,@ brak,test negatywny wiec jade zaraz na bete. Do tego z rana sie powadzilam z mezem i jak dostane tylko @ to postanowilam ze koncze starania. Nie udalo sie trudno. Bedzie 1 dziecko a przynajmiej nie bede sie wkurzac na chlopa.

Damian powiedział już teściowej że jestem w ciąży [emoji23] się podobno kobita mega ucieszyła [emoji14]
Starszy syn ma już trójkę, a jej młodszy cudowny synek swojego biologicznego jeszcze nie ma. Nic fajnie że się cieszy :) 5 wnuk (licząc z moim Aleksem) także już fajna gromadkę będzie miała :D

Muszę zachować spokój... Nie nakręcać się [emoji4]

Nie no jasne ja też nie myślałam że się uda [emoji23] na luzie ten cykl i gdyby nie te dziwne objawy to testu bym nie robiła :D
Teraz u Was czas na walkę a ja wysyłam ciążowe fluidki :* i trzymam mocno kciuki :*

reklama
Witam w ten okropny dzien.
34 dc,@ brak,test negatywny wiec jade zaraz na bete. Do tego z rana sie powadzilam z mezem i jak dostane tylko @ to postanowilam ze koncze starania. Nie udalo sie trudno. Bedzie 1 dziecko a przynajmiej nie bede sie wkurzac na chlopa.
Kochana macie nerwowy okres :)
Przejdzie :) spokojnie :*

Do góry