Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mam to samo. Po prostu źle bym sie czuła z nadwagą no i musialabym wymienić całą garderobę. Nie jestem jakaś przewrażliwiona czy bardzo chuda, ale waga 57 kg przy 165 to chyba tak ok i tak też chciałabym ważyć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po poronieniu tarczyca lubi żyć swoim życiem więc powtórz sobie najlepiej badania ja gdybym to zrobiła od razu może teraz byłabym na końcówce ciąży, a tak za późno się za to wszystko zabrałamNa 10 stycznia mam wizytę więc będziemy szukać przyczyny na pewno. Wczoraj byłam w szpitalu bo okropnie bolały mnie pachwiny, spojenie łonowe ale w usg czysciutko, nic nie ma ani ciąży ani torbieli. Prawdopodobnie to wina nie dostosowania się do zaleceń jeśli chodzi o moją dietę... No i pewnie za mała dawka euthyroxu... Ale całe szczęście, że nie mam okropnego pmsa jak kiedyś przy takich cyklach.
Taaaak też nie dobrze bym się czuła jako mały słonikPewnie, że bez spiny. Ja to się nie martwię waga. Ja zwyczajnie nie lubię być duża. To nie moje ciało [emoji6] myślę że wiecie co mam na myśli [emoji4]
Pewnie w dużej mierze zależy od budowy ciałaMam to samo. Po prostu źle bym sie czuła z nadwagą no i musialabym wymienić całą garderobę. Nie jestem jakaś przewrażliwiona czy bardzo chuda, ale waga 57 kg przy 165 to chyba tak ok i tak też chciałabym ważyć
Miejmy nadzieję, że jednak zajmie się szukaniem przyczyny, a nie stwierdzi jak większość "zdarza się"10 idę do lekarza i teraz nie, że ja już sama z siebie z pakietem badań przyjdę tylko niech on mnie w końcu sam pokieruje. Jeśli oleje sprawę to zmieniam lekarza. Po prostu zawsze szłam ze swoimi badaniami zanim on mi je zalecił.
U mnie w 18dpo jeszcze biel [emoji23][emoji23][emoji23] wiec dziewczyny, luzujemy!!!
Ale kurcze w 9dc miałam potwierdzonaU mnie w 18dpo jeszcze biel [emoji23][emoji23][emoji23] wiec dziewczyny, luzujemy!!!
Teraz to luzujemy a jeszcze cykl temu co było? [emoji6]
Może nie komentujemy się w ten sposób! Bo komuś przykro może być, a to przecież niepotrzebne.
W 11dpo mało komu wychodzi choćby cień, wiec nie ma co się załamywać tylko mieć nadzieje, ze za dzień, dwa pojawi się wyczekana kreseczka. Czego wszystkim nam życzę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]