Misty29
Fanka BB :)
Bardzo gratuluję Ci! Ja osobiście biorę duphaston od samego początku 3x1.Takie cuda?! Boję się cieszyć. Czy luteina może mieć wpływ na test? Tzn czy może wyjść falyszwie?Zobacz załącznik 929554
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo gratuluję Ci! Ja osobiście biorę duphaston od samego początku 3x1.Takie cuda?! Boję się cieszyć. Czy luteina może mieć wpływ na test? Tzn czy może wyjść falyszwie?Zobacz załącznik 929554
Hmm a masz kontakt z ginem ? Chociażby sms ? Bo w jakiej dawce powinnas brac to my chyba za bardzo nie wiemy [emoji848]Dziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?
Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.Hmm a masz kontakt z ginem ? Chociażby sms ? Bo w jakiej dawce powinnas brac to my chyba za bardzo nie wiemy [emoji848]
Moze wez taki zestaw jak bralas wtedy ?
Ja biorę luteina dopochwowa 2x1 tab oraz duphaston 2x1 tabDziewczynki mam w domu luteina pod język, luteinę 100 dopochwową i dupaston (zestaw z poprzedniej ciąży gdzie zdążyłam wziasc tylko jedną tabletkę i w tym samym dniu poleciało) co lepiej wziasc i w jakiej dawce?
To wezmę taki sam zestawJa biorę luteina dopochwowa 2x1 tab oraz duphaston 2x1 tab
Mówisz poważnie ? Przecież to jakiś szok, ja rozumiem 7-9 tc mogło się ukryć, USG kiepskiej jakości itd, ale na takim etapie ?Kamila już więcej do tego lekarza nie pójdę, nie zauważył u mojej koleżanki ciazy bliźniaczej a chodziła do niego od poczatku, dopiero poszła w piątym miesiacu na USG 4d tak dla siebie do kliniki i tam szok że bliźniaki i po 500g już ważyły.
Progesteron napewno krzywdy dziecku nie zrobi więc ewentualnie gin ci zmniejszy jak stwierdził, że nie ma konieczności brać tak dużej dawkiTo wezmę taki sam zestaww czwartek po pracy pojadę do laboratorium przyszpitalnego i zrobię betę
I progesteron od razu, bo jego najbardziej się boje
No właśnie! W pewnym momencie miała krwawienie i chodziła do niego co 2 tyg. I na każdej wizycie usg. Była w takim szoku że jak się po wizycie widziałyśmy to szła jak w transie heh. Dobrze że piszla na to USG 4d bo by do końca nie wiedziałaMówisz poważnie ? Przecież to jakiś szok, ja rozumiem 7-9 tc mogło się ukryć, USG kiepskiej jakości itd, ale na takim etapie ?
Gapie się na ten test z uśmiechem jak wariatkaProgesteron napewno krzywdy dziecku nie zrobi więc ewentualnie gin ci zmniejszy jak stwierdził, że nie ma konieczności brać tak dużej dawkiswoją drogą piękny prezent na nowy rok kochana [emoji4] kiedy miałaś mieć @?
Ja w nocy się pokłóciłam z mężem nie mówcie mi takich strasznych rzeczy, że cały rok będę się z nim kłócić toż to na głowę dostanę [emoji23]Nie mow takixh rzeczy bo ja nie chce zdychac na bol glowy caly rok [emoji39]