Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, co prawda nie fiksuje się już na punkcie testów owu, robię je raczej tak o
Czy to to już pozytyw czy niekoniecznie?Zobacz załącznik 940349
Dziś mąż całą dobę w pracy ale go chyba jutro gorąco przywitamSprawdź wieczorem kub późniejszym popołudniem. Wtedy testy zazwyczaj sa mocniejsze. Ja bym obstawiała tu owu na dniach. Działajcie.
ObowiązkowoDziś mąż całą dobę w pracy ale go chyba jutro gorąco przywitam![]()
Migdalove - to ja tak od razu zapytam jakie badania? i jak wychwytujesz te ciąże biochemiczne? Kiedy najwcześniej robisz Bete? Czy masz problem z żelazem? albo anemia? Pytam bo u mnie od dziecka były z tym problemy (żelazem)...nikt się na tym nie skupił u mnie póki co.. i nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ...Badania hormonalne mnie nic nie kosztują bo mój gin-endo mi je zleca. Ciąża pozamaciczna nie jest liczona jako poronienie. Ciąże biochemiczne ma praktycznie każda kobieta tylko tego nie wychwytuje.![]()
Zdecydowanie!!!! Tutaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Tylko działać.No to zrobiłam jeszcze późnym wieczorem i mam to. Tyle, że to już domowe laboratorium, bo tamte testy mi się skończyły [emoji14]
Jeszcze jutro powtórkę strzelę, ale tu już chyba pozytyw?Zobacz załącznik 940598
Powitam mężulka, powitamZdecydowanie!!!! Tutaj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Tylko działać.