starajaca2018
Fanka BB :)
Zapraszam do CzęstochowyTa cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszam do CzęstochowyTa cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić

Bo tak wlasnie sie dzieje. Jak odetniesz glowe, myslalas ze cykl bezowulacyjny. Ja jak sie staralam to tylko raz w cyklu bylo serce i wystarczylo, a wczeniej cuda na kiju. Oby wszystko bylo tylko dobrze, a reszta sie ulozyTa cieszyć.....nie wiarygodne bez leków niczego ....cykl.wczesniej tylko ovitrelle. Tak do Częstochowy na kolanach....o siłe prosić
Cuda się zdarzająJa ciągle jestem w szoku. Raz że nie miało być owulacji, żadnych leków nie brałam. Nic. Okazuje się że jestem w ciąży i wszystko wskazuje na bliźniaki. ...no szok...
Podczytuje Was i powiem ci, że jak napisałaś że okresu nie ma to od razu wiedziałam, że ciąża. Córka moja też z takiego cyklu bez owulacji, a syn to puste jajo także ten. Dziękuj losowi czy Bogu za to co masz. Bliźniaki superMnie przeraża duży brzuch :-) wózek wszystko razy dwa....mnie swojego czasu jedno wykończyło na 7 lat :-)
Matko, super! Podwójne szczęście. Ominie Cię stres kolejnych starań, chyba że zazyczysz sobie więcej dzieciTo fakt, dziwne rzeczy się dzieją. Jeszcze jak sobie człowiek wmówi że to nie możliwe a tu takie coś:-)