Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?
@Agap87 jak się czujesz? Emocje trochę opadły? Czy czułaś w ogóle owu w tym cyklu? Bo u mnie 18 dc i jakby miało coś być to właśnie teraz, a tu cisza, może doszukalabym się lekkiego ciągnięcia, ale to dlatego, że wypatruje jakichkolwiek oznak. Chyba jednak stracony ten cykl. Ktoś testuje?
trzymam kciuki za serduszkaWyostrzył mi się zapach....czuję się jakbym miała super moce :-) i przez to zaczyna mnie mdlić. No przespałam się z tym wszystkim. Zobaczymy co będzie 3 grudnia. Dopóki serca nie zobaczę (albo serc) nerwy na wodzy:-)
Ta ja miałam nie mieć owulacji więc nic nie czułam. Możliwe też że nie zwracałam na to uwagi :-)
Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwychKochana a nie mierzysz może temperatury?
U mnie do testowania jeszcze tydzień, ale podbijam pytanie? Któraś, coś?
W ogóle szkoda że nas tu tak malutko już ostatnimi czasy ... Pamiętam w zeszlym roku jak nas bylo więcej, to wątek bardziej żył to raz, a dwa testy co rusz leciały i pamiętam te emocje oczekiwania jaki u której będzie wynik i wiecznie zacisniete kciuki dla każdej![]()

To fakt, dziwne rzeczy się dzieją. Jeszcze jak sobie człowiek wmówi że to nie możliwe a tu takie coś:-)
trzymam kciuki za serduszka [emoji3590]nszczerze, to sama nie mogę się doczekać Twojej wizytyto takie piękne emocje
Nie mierze, wstaje wiele razy w nocy do córki, nie byłoby to zbyt miarodajne, no i ja z tych leniwych
To prawda jakoś cicho tutaj, w tamtym roku rzeczywiście było gwarniej, ciężko było czasem nadrobić z czytaniem, może to wynika z tego że jest kilka tych wątków staraczkowych? @Migdalove może zaraz zmienimy nazwę wątku, uwzględniając 2020? Ja nawet chciałam popisać w którymś, ale dziewczyny nie wykazały chęci, więc odpuściłam. Tu pamiętam, że zawsze witalyśmy nowe dziewczyny, nawet jak było nas bardzo dużo i już mi się mieszały osoby.