ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje kochana [emoji173] tak bardzo sie ciesze [emoji7] trzymam kciuki za super przyrost [emoji110]Beta 83,7!!! tsh mam 0,040. Muszę zmniejszyć jeszcze dawkę. Teraz byle do czwartku!
Który tc? Nie martw sie na zapas. [emoji4]Ja na pewno bede na grudzien.. jest pecherzyk i cialko zolte i nic wiecej..
To podobnie lecimy. Ale w porównaniu do mnie to beta super! Nic, zobaczymy we czwartek.... nie wiem jak te dwa dni przeżyje....14 lub 15
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy miałaś @?Bylam. Jeszcze nie jest w stanie okreslic :/ kolejne mam 13.04
Strasznie mi przykro i przytulam mocno! Oby następny cykl wynagrodził ci ten smutek!Dziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @
Super beta! [emoji813] [emoji8] Gratuluję jeszcze raz! [emoji813]Beta 83,7!!! tsh mam 0,040. Muszę zmniejszyć jeszcze dawkę. Teraz byle do czwartku!
Nie wiem w sumie. Pecherzyk ma 5mmKtóry tc? Nie martw sie na zapas. [emoji4]
Przykro mi i zycze ci aby twoj nastepny cykl byl owocnyDziewczyny gratuluje bardzo, bardzo [emoji16] ja niestety poniżej 0,1 [emoji20] także nie dołączę i czekam na @
Wg @ 8 tc.. ale to nie mozliwe. Max 5 jest. Cykle mam 28-45 dniowe ;/Kiedy miałaś @?
Strasznie mi przykro i przytulam mocno! Oby następny cykl wynagrodził ci ten smutek!