A jak dlugie masz cykle? Trzymam [emoji110][emoji110]
32-33 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A jak dlugie masz cykle? Trzymam [emoji110][emoji110]
Hej! A jak sie czujesz? [emoji4] jak w pracy? Rzadko teraz tu zagladasz [emoji4]Hej! Dzisiaj powinna przyjść @ ...
U mnie m.in. Bobotest przy becie ponad 1000 też był negatywny.
U mnie z tych ciążowo okresowych objawów to tylko lekko bolesne piersi i wrażliwe sutki. Co to będzie. [emoji23]Hej ;* u mnie teoretucznie tc 4+1. Od kilku dni czuje kłucie w dole brzucha, czasem przy gwałtownym ruchu typu wstawanie czy kichanie to strasznie ciągnie. Piersi bolą i mam wrazliwe sutki. I to tyle z moich ciazowych objawow póki co [emoji4] milego dnia [emoji8]
P.S nie umiem Wam odpowiadac w jednym komentarzu, wiec wybaczcie za spam [emoji12]
I testu zapewne nie robisz? [emoji4]U mnie z tych ciążowo okresowych objawów to tylko lekko bolesne piersi i wrażliwe sutki. Co to będzie. [emoji23]
Hej! Czuję się dobrze! A to zasługa cannabinoidów, zaczęłam stosować olej konopny i te wszystkie problemy z gardłem jak ręką odjął.Hej! A jak sie czujesz? [emoji4] jak w pracy? Rzadko teraz tu zagladasz [emoji4]
Właśnie podświadomie chcę zrobić ale nie wiem czy jest sens - jak zwykle. [emoji23]I testu zapewne nie robisz? [emoji4]
Mi bobotest ten zolty (nie wiem jaka to czulosc) tez nie wyszedl, a inne juz mialy kreski [emoji14] az bylam zdziwiona, bo zawsze dziewczyny bobotest polecaly i to baardzo.Mi w ogóle np. bobotest o czułości 10 nie wychodził nawet przy becie ok. 200, a pink test wychodził już wcześniej... wiedziałam, ze beta jest pozytywna i rośnie, a dalej bobotest był biały.
Trzymam kciuki :* daj znac po wizycieHelloWitam sie w 14dc i juz nie umiem sie doczekac wizyty u gina bo dzis mam na 17.30. U mnie pogoda sie cos psuje:/ Milego dnia
![]()
Testuj!Hej! Dzisiaj powinna przyjść @ ...
Ja stwierdzilam ze co ma być to bedzie i test tego nie zmieni, a nóż wczesniej sie dowiem [emoji23]Właśnie podświadomie chcę zrobić ale nie wiem czy jest sens - jak zwykle. [emoji23]