reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Narazie mamy zrobic badania nasienia, tylko problem jest taki ze nie mamy kiedy, bo mój pracuje za granica i jest tylko na weekendy :sad: i teraz narazie stoimy w miejscu... ale w lipcu bede musiała pojechać na powtórkę cytologii, bo 3 gr wyszła :surprised:
Koniecznie powtórz cytologie !
Aa rozumiem, u nas tez tak teraz ze w miejscu bo zadnych badan raczej do wrzesnia nie porobimy bo do sierpnia jestesmy na wakacjach a w sierpniu mamy szpital z mlodym [emoji20]

Koniecznie powtórz cytologie !
Aa rozumiem, u nas tez tak teraz ze w miejscu bo zadnych badan raczej do wrzesnia nie porobimy bo do sierpnia jestesmy na wakacjach a w sierpniu mamy szpital z mlodym [emoji20]
Oj... a co z dzieciaczkiem ? No ja szczerze to już nie wiem o co kaman, czy może jednak te ciagle myślenie nas blokuje :dry:

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
Coś tam delikatnie widać :tak: Trzymam kciuki żeby jutro było ciemnej! Fajnie, że się odezwałaś :)

Dziewczyny, nie martwcie się! Ja za 2 miesiące kończę 33, a też staramy się dopiero o pierwsze [emoji6]
Ja za 3 miesiące 32.... I też o pierwsze... Tyle dobrze, że czuję się na 20, a niektórzy mówią, że i wyglądam :p:D

Oj... a co z dzieciaczkiem ? No ja szczerze to już nie wiem o co kaman, czy może jednak te ciagle myślenie nas blokuje :dry:
Moze wlasnie duzo zalezy od naszej glowy i tego ciaglego obsesyjnego czasami myslenia..
Wiedziałam juz dziewczyny ktore staraly sie rok dwa i nagle odpuszczaly zajely czyms innym glowe i bach ciaza [emoji6]

Moj młody bedzie mial operacje sprowadzenia jaderka bo jeszcze nie jest tam gdzie powinno [emoji849]

Ironia losu jest taka ze te 9 lat temu kiedy poczęla sie moja corka nawet o tym nie myslelismy. Bylismy kompletnie zaskoczeni przyszlo to z ogromna latwoscia. Narazie nie moge mowic o wielkich trudnosciach bo to pierwszy cykl i nawet jesli stracony to sprobujemy w kolejnym cyklu. Z tym ze po poprzedniej ciazy mialam duze skoki wagi, pozniej problemy z @. po 3 latach od urodzenia małej nie miałam cały rok @ i do lekarza mi bylo nie po drodze a kiedy juz poszlam hormonami postawic mnie chcial na nogi. Juz nie pamietam jak sie nazywaly te leki ale gwarantowal mi gin ze jak skoncze je brac to @ na pewno przyjdzie i dupa... nie przyszla. Ale w zyciu naszym nadeszly zmiany wyprowadzilismy sie do Holandii mieszkalismy nad morzem i zastanawiam sie czy to aby jod nie pomogl mi się naprawic. Od tego czasu mialam regularne cykle poza 2 epizodami... zdarzylo mi sie 2 razy nie miec @ w danym cyklu i wlasnie ostatni raz miałam tak w marcu. W kwietniu @ była na czas ale taka mega skąpa i krótka i w maju już była taka jak zawsze... mozliwe ze cos sie u mnie dzieje i nie uda sie nam poki nie odwiedze gina.

Co do wieku to corke rodzilam w wieku 21 lat i 9 miesiecy, teraz mam 30lat i chyba wiele sie zmienilo;p

reklama
Eh dziewczyny siedzę i płacze. Już mam dość szczerze mówiąc. Nie jestem taka twarda jak wy. Już mam dość tych mylnych objawów. Testów, leków, biegania co chwile do ginekologa, nowych leków, badań... Zbywania [emoji24] eh znowu się jajnik odzywa, prawy z którego owu była ja już nie wiem co jest... Już mam dość, eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry