reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Serio coś widzicie? Myślałam, że mam coś z oczami i jestem stuknięta [emoji23] Ledwo cokolwiek widać [emoji17] Jak robiłam właśnie test ten to siedziałam i patrzałam bo właśnie takie minimalne naprawdę dosłownie lekkie ledwo widoczne coś zauważyłam ale no nie wiem [emoji17]
Mi też coś się tam mieni [emoji6]

reklama
Ehhh wszystkie macie dwie kreski a ja pewnie będę miała jedna :dry:
Ja już z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i tylko jedna krecha... już sama nie wiem czy mieć nadzieje, bo za szybko - czy po prostu znowu w tym cyklu lipa... (8dc). Mogłabym jeszcze raz sprawdzić w tym tygodniu gdzieś pod koniec, ale boje sue rozczarować ze znowu nic... wczoraj mnie brzuch pobolewal, dzisiaj cisza, piersi tez nic a nic, zawsze to już po owu bolały :confused:

Ja już z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i tylko jedna krecha... już sama nie wiem czy mieć nadzieje, bo za szybko - czy po prostu znowu w tym cyklu lipa... (8dc). Mogłabym jeszcze raz sprawdzić w tym tygodniu gdzieś pod koniec, ale boje sue rozczarować ze znowu nic... wczoraj mnie brzuch pobolewal, dzisiaj cisza, piersi tez nic a nic, zawsze to już po owu bolały :confused:
8dc?

Hej, dziewczyny! Podczytuje Was czasem, uwolniłam głowę od starań :-) Jeju tyle kresek i zmian wszystkim dziewczynom oczywiście mocno gratuluję;)

Więc co u mnie... 26dc i od wczoraj plamienia slabe brązowe i to tylko w środku, oczywiście grzebałam :laugh2: szyjka twarda zamknięta myślałam że @ ale nic żadnych skurczy. Siknęłam na test 25 i to po 17 więc mega rozcieńczony mocz. No i ja coś widzę oczywiście pewnie mam omamy. Jak się nie pojawi @ normalna to może sikne drugi raz. Wkleję wam zdjęcie :ninja2:
I ja widzę [emoji6]

Ee 8dpo to na prawde ciezko zeby cos wyszlo. To nawet bete najlepiej robic okolo 10dpo wiec tym bardziej z testem co najmniej do tych 10dpo sie wstrzymać.
Poczekaj jeszcze kilka dni i wierze ze zobaczysz te || [emoji110][emoji110]
Bardzo bym chciała:( ale z dnia na dzień to już trace pomału nadzieje;( eeeh niby wczoraj widziałam ta kropeczke brązowa, ale sama nie wiem czy to mogłoby być zagnieżdżenie:/ chyba już nie wierze, ze w ogóle to możliwe po takim czasie. Tyle rozczarowań i łez już było, ze ciężko myśleć, ze w koncu to było by to :hmm:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry