Właśnie, może to też robi swoje. Kiedy sprawdzasz powodzenie?Wszystko dobrze, w trakcie takie uczucie jak przy cytologii. Ostatnio byłam bardziej podenerwowana, a teraz mam jakiś większy spokój, bo wiedziałam czego się spodziewać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie, może to też robi swoje. Kiedy sprawdzasz powodzenie?Wszystko dobrze, w trakcie takie uczucie jak przy cytologii. Ostatnio byłam bardziej podenerwowana, a teraz mam jakiś większy spokój, bo wiedziałam czego się spodziewać
Betę z kliniki mam 12.06., ale pewnie już 10.06. sikne na test i jak coś wyjdzie to pójdę na betę z własnej kieszeniWłaśnie, może to też robi swoje. Kiedy sprawdzasz powodzenie?![]()
SuperBetę z kliniki mam 12.06., ale pewnie już 10.06. sikne na test i jak coś wyjdzie to pójdę na betę z własnej kieszeni
Będziemy czekac na wieściJa jutro o 10:40 mam wizytę i zobaczymy czy będzie jakiś plan na transfer
Tak, już zaktualizowałamBędziemy czekac na wieści
Mariposa- będziesz piastunką kalendarza?![]()
Oby była pełna!Później sobie myślę, że zrobię pod głównym kalendarzem kolejna listę pt. "Szczęśliwe zakończenia"
Tez właśnie zauważyłam, że coś ucichła, mam nadzieję że wszystko u niej w porządkuCo się dzieje z @JestemMama! ? Przestałam już obserwować tamten poprzedni wątek i jestem tylko tutaj.
Jutro mam drugą wizytę w nowej klinice i będę poważnie rozmawiać z lekarką na temat strategii![]()