D
Deleted member 181275
Gość
Przykro mi [emoji45] Te testy są do d...Ja dziś rano tez zrobiłam test i bieeeeel. Wiec tak jak myslalam, wczorajszy mnie okłamałWiec dziewczyny nie polecam Bobo Test, już 2 raz miałam taka sytuacje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi [emoji45] Te testy są do d...Ja dziś rano tez zrobiłam test i bieeeeel. Wiec tak jak myslalam, wczorajszy mnie okłamałWiec dziewczyny nie polecam Bobo Test, już 2 raz miałam taka sytuacje
![]()
To moze dla pewnosci idz jutro na bete?Przykro mi [emoji45] Te testy są do d...
Eh nie ma sensu chyba poczekam teraz na @ i jak nie przyjdzie to wtedy pójdę a tak to nie ma sensuTo moze dla pewnosci idz jutro na bete?![]()
Przykro mi. To niesprawiedliwe z tymi testami... ty nie miałas cienia, mialas wyraźna.kreske...Mogę juz płakać
Ja wam i tak zazdroszczę dziewczyny, bo ja nawet owulacji nie mam... A bez tego to żadnych objawów ciąży nie mam co szukać [emoji22]
Robię w tym cyklu codziennie testy owu bo biorę clo i metformine i na razie same negatywy, już 9dc a kreska w ogóle nie ciemnieje((
Przykro mi;( następny cykl będzie Twój!Mogę juz płakać