Malaga00
Fanka BB :)
Ja mam to samo niestety [emoji17] i też nie wiem co na to poradzićDziewczyny, ratunku! Włosy mi wypadają garściami... Polecacie coś co można w ciąży? Czy zostają mi tylko odżywki, maseczki itp.?[emoji24][emoji24]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam to samo niestety [emoji17] i też nie wiem co na to poradzićDziewczyny, ratunku! Włosy mi wypadają garściami... Polecacie coś co można w ciąży? Czy zostają mi tylko odżywki, maseczki itp.?[emoji24][emoji24]
Z góry uprzedzam, że w ciąży Biotebalu nie można brać.Dziewczyny, ratunku! Włosy mi wypadają garściami... Polecacie coś co można w ciąży? Czy zostają mi tylko odżywki, maseczki itp.?[emoji24][emoji24]
Normalnie kupiłabym Biotebal, ale wiem że w ciąży nie wolno...Ja mam to samo niestety [emoji17] i też nie wiem co na to poradzić
Ja nie pomoge bo mam ten sam problem i nic nie dziala...do czerwca bede lysa [emoji24]Dziewczyny, ratunku! Włosy mi wypadają garściami... Polecacie coś co można w ciąży? Czy zostają mi tylko odżywki, maseczki itp.?[emoji24][emoji24]
No właśnie ja też...Ja nie pomoge bo mam ten sam problem i nic nie dziala...do czerwca bede lysa [emoji24]
Ja na poczatku nie mialam takich boli ale one sa podobno normalne i bardzo czesto dziewczyny je maja [emoji6] ja dopiero od kilku dni czuje ze cos mnie pobolewa, kluje [emoji6] wszystko sie rozciąga [emoji6]Dziewczyny ktore juz w ciazy. Mam pytanie. Czy tez tak mialysxie na poczatku ze czuc taki bol? Nie ciagly ale nie raz tak rozciagnie sie cos w srodku zaboli. Dziwne uczucie ale od razu mnie to przeraza. Ja chyba nigdy nie zaznam spokoju. Stresowala sie ze nie bede w ciazy teraz kiedy jestem stresuje sie ze ja strace. Ehh
Kamila a w ktorym jestes tygodniu teraz? Kiedy bylas pierwszy raz na wizycie?Ja na poczatku nie mialam takich boli ale one sa podobno normalne i bardzo czesto dziewczyny je maja [emoji6] ja dopiero od kilku dni czuje ze cos mnie pobolewa, kluje [emoji6] wszystko sie rozciąga [emoji6]
Teraz koncowka 9tc dzis 8+5[emoji6] na wizycie bylam w tamtym tygodniu w poniedzialek czyli w 8tc 7+4 [emoji6]Kamila a w ktorym jestes tygodniu teraz? Kiedy bylas pierwszy raz na wizycie?![]()