Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domuI jak sytuacja sie rozwinęła?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domuI jak sytuacja sie rozwinęła?
Zrób dzisiaj, zrób dzisiaj :-) niech chociaż jedna z nas do lutowych mam dołączyMiesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu [emoji1] bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliły
Miesiączki nie ma póki co, właśnie kupiłam dwa testy i nie wiem czy czekać do rana czy zrobię jeszcze teraz jak wrócę do domu [emoji1] bo dzisiaj ge prądu przez piersi jeszcze bardziej się nasiliły
Jedna kreska wiec chyba jednak zostaje czekac na @Powodzenia! [emoji256]
Dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)Jedna kreska wiec chyba jednak zostaje czekac na @
Do końca tygodnia się wyjaśniDopóki nie ma @, jest nadzieja :-)
U mnie dzisija sie wyjasnilo. Nowy cykl, nowa nadzieja :-)Do końca tygodnia się wyjaśni![]()
Ile już się staracie kochana ?U mnie dzisija sie wyjasnilo. Nowy cykl, nowa nadzieja :-)
Dzisiaj zaczelam 3 cykl. W sumie, z ponad dwuletnią przerwą, 3 i pół roku.Ile już się staracie kochana ?