coca
Fanka BB :)
To wcale nie jest glupie pytanie, wiem co masz na mysli i tak wietrzestaram sie nie korzystac z wkladek. Dlatego nie wiem co jeszcze mam robic
![]()
A co na to lekarz? Próbowałaś „babcinych” sposobów, nasiadówek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To wcale nie jest glupie pytanie, wiem co masz na mysli i tak wietrzestaram sie nie korzystac z wkladek. Dlatego nie wiem co jeszcze mam robic
![]()
Wizyta u lekarza w przyszlym tygodniu wiec bede pytac. Nasiadowki to calkiem dobry pomysl nie zaszkodzi a moze pomoc. Na ten miesiac zrezygnuje tez calkowicie z cukru i slodyczy. Nie wiwm jak wytrzymam, ale juz nie mam innego pomysluA co na to lekarz? Próbowałaś „babcinych” sposobów, nasiadówek?
Wizyta u lekarza w przyszlym tygodniu wiec bede pytac. Nasiadowki to calkiem dobry pomysl nie zaszkodzi a moze pomoc. Na ten miesiac zrezygnuje tez calkowicie z cukru i slodyczy. Nie wiwm jak wytrzymam, ale juz nie mam innego pomyslu![]()
Dziewczyny, jak to jest. O godzinie 12 test owulacyjny pozytywny, a o 17 już negatyw. Ten sam dzień [emoji18]
Mi jeszcze na myśl przyszło od razu, czy mąż przed każdym stosunkiem jest czysty? Nie śmiejecie się, ale mój np. weźmie prysznic w południe i wieczorem się do mnie dobiera....To ja mu mówię idź się umyj, A on na to "przecież się myłem" [emoji2356] ja mówię "no tak" Ale już zdążyłes 10x sikac i masz brudnego [emoji1787] A on się dziwi. Te chłopy......powiedzcie, że wasi też tak mają, a nie tylko mój taki cap [emoji1787]Głupie pytanie może zadam, ale poza normalna higiena i tym wszystkim wietrzysz się? [emoji16]
To chyba zależy jaki mamy typ facetaMi jeszcze na myśl przyszło od razu, czy mąż przed każdym stosunkiem jest czysty? Nie śmiejecie się, ale mój np. weźmie prysznic w południe i wieczorem się do mnie dobiera....To ja mu mówię idź się umyj, A on na to "przecież się myłem" [emoji2356] ja mówię "no tak" Ale już zdążyłes 10x sikac i masz brudnego [emoji1787] A on się dziwi. Te chłopy......powiedzcie, że wasi też tak mają, a nie tylko mój taki cap [emoji1787]