Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powinnam być już po owu, mam cykle 27-28 dni( ostatnia miesiączka 21.08) więc owu zazwyczaj 13-14dc, dziś jestem w 19dc, więc powinno być już po owu (szczytowe ilości śluzu wypadały 01.09-04.09)A już miałaś owulacje? Bo do 17 jeszcze daleko![]()
Hej dziewczyny[emoji3590] jestem tu nowa, zaczęliśmy starania w tamtym miesiącu( 2 miesiące po ślubie
), ale przez wyjazd urlopowy poprzestawiał mi się dziwnie @ i dostałam tydzień przed terminem. Myślałam ze to krwawienie implantacyjne, ale z Waszych komentarzy wywnioskowałam, że zbyt duże krwawienie[emoji53].
Kalendarzyki w aplikacjach pokazywały różne dni owulacji a ja zbytnio nie mam jakiś objawów, wiec postanowiłam kupić testy owulacyjne horienmedical z allegro i te z Rossmanna i zobaczymy. Wam się sprawdzały ? Dzisiaj 6dc .. Miejmy nadzieje ze ten miesiąc będzie owocny [emoji18] Trzymajcie kciuki ![emoji3590]
Mam dokładnie taką samą długość cykli i teraz staramy się 11 cs, ale 2 lata temu, jak zaszłam w ciąże, która niestety została poroniona to właśnie w 19 dc (byliśmy pewni, ze już nie ma opcji za ciąże) wiec wierz do końcaPowinnam być już po owu, mam cykle 27-28 dni( ostatnia miesiączka 21.08) więc owu zazwyczaj 13-14dc, dziś jestem w 19dc, więc powinno być już po owu (szczytowe ilości śluzu wypadały 01.09-04.09)wiadomo zawszę może się coś przesunąć ale chyba nie aż to tyle
po cichu liczę że jednak się uda, zobaczymy w przyszłym tygodniu.
Jak tam u Ciebie?@staraczka_22 ,Jak tam sytuacja? Ja już nie pamietam kiedy miałam taki długi cykl, ale szczęście w nieszczęściu , ze chyba coś zaczyna pobolewac, wiec obstawiam ze okres dostanę niebawemi można będzie działać dalej z HSG.
Ja się zaopatrzyłam w facella z rossmanna, oprócz tego mam z testeo i z aliexpress takie zwykłe paskoweHej dziewczynyjestem tu nowa, zaczęliśmy starania w tamtym miesiącu( 2 miesiące po ślubie
), ale przez wyjazd urlopowy poprzestawiał mi się dziwnie @ i dostałam tydzień przed terminem. Myślałam ze to krwawienie implantacyjne, ale z Waszych komentarzy wywnioskowałam, że zbyt duże krwawienie
.
Kalendarzyki w aplikacjach pokazywały różne dni owulacji a ja zbytnio nie mam jakiś objawów, wiec postanowiłam kupić testy owulacyjne horienmedical z allegro i te z Rossmanna i zobaczymy. Wam się sprawdzały ? Dzisiaj 6dc .. Miejmy nadzieje ze ten miesiąc będzie owocnyTrzymajcie kciuki !
![]()
Domowe LaboratoriumKtóre z Rosmanna? [emoji16] ja lubiałam tylko te z Domowego Laboratorium, te z Facelle u mnie to dramat [emoji85]