reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej kochane 😉 zalatany dzień 😱 jeszcze dziś fryzjera miałam 😁 chwilą relaksu 🥰 a po za tym sprzątanie, gotowanie, pichcenie ah same wiecie jak to jest 😉

U mnie 3dpo. jakiś wyluzowany mam ten cykl, bo zawsze po domniemanej owu zaczynały boleć mnie piersi że się dotknąć nie można 😖 a teraz cisza, w sumie mnie to cieszy 😁 ( chociaż jeszcze ból może przyjść z opóźnieniem) czasami jajnik zakuje.

Jeśli któraś ujrzała II kreseczki to gratuluję 😘 ( przepraszam bo jeszcze nie nadrobiłam stron) a za resztę ogromne kciuki 🤞🤞🤞💖💖

Dziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało :)
gratulacje, kreseczka jak najbardziej widoczna 😊

hej dziewczyny, z racji takiej,że są święta mam trochę na głowie i nie miałam okazji nadrobić co pisałyście.
Gratuluję II kreseczek jak komuś się pokazały :) !
a Wam jak i sobie życzę tych upragnionych II kreseczek ❤️❤️❤️ dużo zdrówka i fajnego spędzonego czasu z najbliższymi :) !!!

Dziewczyny, miałam czekać z tym testowaniem do dnia miesiączk 27.12 wg flo, ale dziś tak mnie wzruszenie ścisnęło, a ja aż tak emocjonalna nie jestem, więc postanowiłam zrobić i jest słaba kreska, ale nie mam wątpliwości czuje, że się udało :)
Widac widać pocichu już gratuluje 😘

Byłam dziś badać hormony i chyba wszystko ok, nawet tsh 0.88 co zawsze było koło 2 :-) Wyslalam wyniki mojemu ginowi i czekam na odpowiedź ale wujek google mówi że ujdą, wszystko w normie. Mąż kochany dziś znalazł mi Ovarin w aptece bo zestaw który zakupilam w Gemini przyjdzie po świętach , kurier dzwonił że paczka zalana i odsyła :-( Oby tylko testy owu doszły na czas :-) Jedyny problem to to że robiłam badania w 2 dc a teraz jak czytam to pisze że się robi w 3 dc, mój gin tylko mi powiedział że na początku cyklu, mam nadzieję że to nie robi różnicy czy 2 czy 3 dc.

Hej :)
Mam wyniki proga. 8dpo. Chyba nie jest źle [emoji16]
Screenshot_20201223_180100.jpeg

Hej :)
Mam wyniki proga. 8dpo. Chyba nie jest źle [emoji16]Zobacz załącznik 1218352
Bardzo ładny wynik 👌
Gratuluję dwóch kreseczek Kinga🍾

My mieliśmy się starać od sierpnia, ale jakoś tak od słowa do słowa czekamy na @ i jedziemy z tematem🙈

Jejuś.... czy ktoś z Was już ogarnia trójkę?
To było zawsze moje marzenie, ale czy da sie to zrobić?🙈
Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniaki 😜 Najgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe 💪 A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.

reklama
Bardzo ładny wynik 👌

Mysmy się mieli starać od marca 2021 ale obecnie leci 3 cykl staran właśnie o 3 dziecko :-) Ja jestem gotowa nawet na bliźniaki 😜 Najgorzej z pierwszym potem już ma się wprawe 💪 A tak szczerze to wiem że będzie czasem ciężko ale to moje marzenie trójka dzieci :-) męża też bo oboje tak ustalilismy jeszcze przed ślubem.
my to przed ślubem dwójki się dorobiliśmy i zawsze była mowa o trzecim, ale tak po tych nieprzespanych nocach (u nas różnica rok i 10 miesięcy) to taki zapomniany projekt się zrobił🙈

Ale no mam taką chętkę na drugiego syna, że nie mogę się powstrzymać.... no i zawsze chciałam mieć dzieci na lato a mam z pazdziernika i grudnia🤭 wiec sobie pomyslalam, ze poczekamy do sierpnia i wtedy.... a tu tak nas przypyliło, że już dziś byłam kontrolnie u gina, wyniki krwi zrobiłam no i okazuje się, że w środku jestem piękna, młoda i bogata i można się starać🤡🍾

Do góry