reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Kurde dziewczyny nie wiem czy wy też tak macie ale jak słyszę jak do mnie mówią jaką płeć dziecka będzie miała szwagierka to aż mnie skręca i ryczeć mi się chce nie mogę nawet na dzieci patrzeć, a teściowa tylko lata koło nich a teściu do mnie ze teraz moja kolej, normalnie mam łzy w oczach, tak bym chciała już mieć swoje i nie wiem ale mam takie myśli że nigdy nie będę miała własnych dzieci...
Nie przejmuj się 😘 ja mam to samo. Mieszkam z teściami a siostra mojego męża mieszka 2 metrów od nas i ma 2 letnia córkę a druga w drodze. Niestety codziennie na nich patrze... Kiedyś przyjdzie nasza pora 😉🌷

reklama
Z tym chyba jest problem..[emoji55] i raczej mam ale bardzo późno, a w tym cyklu 28 dzień i nie miałam jeszcze. Mierzę temperature i stąd też wiem.
Tez mam 24 lata. Moje amh to 4,16 . Normy jak Ty. Lekarz mówił że zmierzam w kierunku pcos. Ale wiemy co jest grane i nie dopuścimy do tego. Mam stymulowana owu i owulację mam. I już kazała zapomnieć o sprawie z amh. Reszta wyników i obraz usg nie wskazują na pcos. Amh jest kluczowe
. Moim zdaniem ten wynik jest za duży jak na Twój wiek. Przekroczyłas normę dwukrotnie. Masz owulację?

Cześć dziewczyny 🙌🏼 Ja dzis 12dni po Ovitrelle i 9Dzien po owulacji, obudzialam sie z bolącym podbrzuszem 🙄
Chyba nici z tej stymulacji i trzeba czekac na @. Mam poczucie ze to mi sie nigdy nie uda. Niby kuzwa wszystko bylo pieknie jak sie nalezy a znowu nic z tego .
milego dnia dla Was 🌷 ktos dzis testuje?

Cześć dziewczyny 🙌🏼 Ja dzis 12dni po Ovitrelle i 9Dzien po owulacji, obudzialam sie z bolącym podbrzuszem 🙄
Chyba nici z tej stymulacji i trzeba czekac na @. Mam poczucie ze to mi sie nigdy nie uda. Niby kuzwa wszystko bylo pieknie jak sie nalezy a znowu nic z tego .
milego dnia dla Was 🌷 ktos dzis testuje?
Ale bolące podbrzusze niczego nie przekreśla 😄 także spokojnie, jeszcze kilka dni i będziesz mogła testować 😄

Dzień dobry, witam się w 1 dc. Już od kilku dni pobolewało mnie podbrzusze, więc spodziewałam się tego. Trochę smutno, ale zawsze pocieszam się myślą, że przynajmniej @ jest w terminie, a cykle regularne 28 dni. Szukam pozytywów [emoji846]

Zaczynam więc 5cs. Miłego dnia [emoji173]

reklama
Do góry