Daczia
Fanka BB :)
GratulacjeMelduję się z betą 199,4.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMelduję się z betą 199,4.
pięknieMelduję się z betą 199,4.
laska od którego do którego dnia cyklu się bierze acc??Dziewczyny biorące ACC - czy to normalne ze po tym się sika co 30 min ?faktycznie chce mi się wiecej pic ale żeby aż tak ? Ledwo wyjde z łazienki i już mam ochotę tam wrócić
![]()
A to takie jednorazowe czy robisz krzywe trzypunktowe?Dobra, ja już po upuszczeniu krwi. Zobaczmy, co tym razem tam się dzieje![]()
Specjalistka ze mnie żadna. Dziewczyny tu pisały ze biorą w 3-7 dc a inne w dni płodne. Zależy czy chcesz żeby miało wpływ na wzrost pęcherzyków czy na śluz. Ja zaczelam w 9dc i będę brac tak do owulki czyli 13-14 dc.laska od którego do którego dnia cyklu się bierze acc??
Hej Kobietki, podpowiedzcie proszę…miałam torbiel, brałam Prolutex i luteinę, po wizycie od doktora odstawiłam bo torbiel praktycznie się wchłonęła. Według obliczeń doktora miałam dostać okres do poniedziałku, rozpisał mi stymulację a tu nic… okresu brak….a doktor zapisał mnie na wizytę 9 lutego na obserwacje co się zadzieje po puregonie… Co mam robić? Czy któraś z Was tak miała?