Matylda.<3
Fanka BB :)
jak tak będzie to sprzedam Wam ta receptę na sukcesMoże to właśnie podziała i to Wasz cykl xd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tak będzie to sprzedam Wam ta receptę na sukcesMoże to właśnie podziała i to Wasz cykl xd
Na co ta witamina E? Pewnie pisałaś ale nie pamiętam![]()
Prima sort te jajka będą. Upośledzona metoda badania nie ma tu nic do rzeczy xD.W mojej głowie na jakość jajeczekale póki co w grupie badawczej jestem ja i @lady_in_blue i to w dodatku jakas upośledzona grupa bo ja najpierw nie uprawiałam seksu, a Lady miała cykl sztuczny więc uja wiem
![]()
Może alko rozwodni spermę i będzie lepiej płynęłaJestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo meczale jestem zła!!
Im szybciej owu tym szybciej seksy i szybciej zajdziesz i mniej czekania. Same plusy niż jak ktoś ma cykle 35 lub dłuższeJa nie oglądam
Rozważam czy mój organizm idzie na jakiś rekord, bo jest 7dc a testy owu coraz ciemniejsze![]()
A w jakiej dawce te eksperymenty prowadzicie?Witamina E![]()
Ty się nie złość tylko wskakuj na trzona. Męcz się skończył, koniec laby, pora na małżeńskie obowiązkiJestem po wizycie. 14dc a pęcherzyk jeszcze nie piekł. Ma 19mm. Ginekolog nakazała seks dzisiaj, a mąż pije bo meczale jestem zła!!
Ja czekam na czarny piątek i czorne promkiNo i kupiłam kosmetyki
podbijamDziewczyny zadam może durne pytanie, ale nic nie mogę znaleźć w sieci na ten temat. Czy atopowe zapalenie skóry powinno skłonić do badań są kierunku immunologi? Czy to w ogóle nie ma związku z płodnością ?
a to ja w ogóle nigdy na black nic nie kupuje, ja jestem jakaś choraJa czekam na czarny piątek i czorne promki![]()