reklama

Staraczki forever!

poczku - jeszcze przyjdzie czas na czuprynę :-)
Zmykam Kochane, bo za chwilę "Ojciec chrzestny III" :sorry2: a tam wiecie kto gra..............................................:-p

ewcia - przekochany ten Twój chłopczyk :-) Jakie On ma łagodne spojrzenie......COŚ CUDOWNEGO!!! I śpi tak pięknie.........:))) Słoneczko maleńkie :*

Ostatnia edycja:
reklama
uf uf uf doczytałam:)
Dobrze że skończyłyście z parówkami, brzoskwiniami i inszymi nieprzyzwoitymi rzeczami bo oplułam monitor ze czy razy supkom chińskom (kolacja moja) i więcej sobei nie życze marnować jedzenia!!!!

Dalczego już nie ma Mańka i Boryska???? Czy u ofców som???? Bo ja też chcę!!!!

EWCIA Mikoś śliczny - ale Ty wiesz:)))

KOCIE jak na moje oko to u Ufoleńki zdecydowanie widać inteligencję i myślenie na prezentowanych czasem fotkach:)))

POCZEK i jak ciśnienie?? dzwoniłaś do ginka???

WIOLA dywan.... hmmm poprostu nie bądź na górze:)) Niech maż sobie skórę poździera tu i ówdzie (mówię o kolanach lub stopach - żeby nei było gupich domysłów!)

MADE krzesełko obejrzałam - super:)) Maniek nieźłe się zapowiada:)) poradzi sobie chłopak w życiu:))
I gratulacje dla Boryska- Zdobywcy Szczebelków:)))

Dobranoc:)

No i pięknie. Człowiek ledwie członki poumywa, ledwie co dziecko do łóżeczka zaniesie, ulula i utula jeszcze, komputer popodłącza w sypialni, bo bateria mu padła... i co? MADE zdradza dla Ala , Ewcia zabiera Mikosia.... ehhhhhhhhh

MONIA dobranoc! :))))))))))))))

reklama
ewcia - do 22:50 się nigdzie nie ruszam :-) Wstaw CHŁOPCZYKA :sorry2:

poczku - pod względem fabuły, owszem.....ale ja jestem w stanie przymknąć już na wszystko oko, bo tam grają dwaj najprzystojniejsi faceci pod słońcem :))))))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry