reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

a moja zasypiała przez godzinę, ostatnio w kulki sobie leci ze spaniem

Lil DAniel też brał aeurius, przede wszystkim jak mocniej azs atakowało lub kiedy wiosną/latem się rozkichał, ale nigdy nie był senny po nim;)))

reklama
Dobry!

A ja cały dzień dzis tłumacze i mam po kokardki już!

Liluś kochana jak dobrze że jesteś:))) I bądź częściej!!!!
A Martynka to na 1 spanie sie przestawia czy w ogóle postanowiła nie spać?

Kotek żyjesz??? Ach ty bidulka jesteś z tym niespaniem Oleńkowym...

Paula wysłałam kaskę w końcu:))

Asionek dobrze że to nie jelitówka:) Zazdroszczę ciepła... ale pocieszam się tym że za to macie tam lato do kitu :-D

Ewcia między 4 a 6:szok::szok::szok::szok: chociaż tez już to przerabiałam... Trzymaj się:)

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Godzinę później -

to samo...

eh..

Dobra. Nie ma co liczyć, zaśnie o 17 i o 18 będzie wyspana na kolejne osiem godzin buahaha

buuuuuu

KAWA!

Ostatnia edycja:
Liluś, no od tygodnia odkąd jest u siebie w pokoiku, to wstaje przed 6, póki co przez ostatni tydzień zdarzyło się tylko raz o 4 i niech tak już zostanie...

Monia, Ty już przerabiałaś, a my teraz to przerabiamy:baffled: ale nie ma co, co nas nie zabije, to nas wzmocni:-)

Kuotek, a może nie daj Jej spać o tej 17-18 a dopiero np. połóz o 20:confused: może wtedy prześpi normalnie noc:confused:

Tak spróbuję Ewuniu.. nie raz już tak robiłam i .... Ola szła spać po 22, a jak jeszcze mi dawała popalić swoją aktywnością! Dopiero o 22 zaczyna ziwać tak czy siak.
Ręce opadają

Kurcze Kuotku, twarda Ola jest :eek: to może nie dość, że nie daj spać, to jeszcze wymęcz :sorry: może dłuuugi spacer, niech pochodzi po śniegu, może to zadziała;-)

No właśnie, ona cały calutki dzień biega po domu i na dworze haha :-D tylko na godzinę ją zatrzymuję w wannie, a potem dalej biega.

Dzisiaj biega bez przerwy od 7, na moment przysiadła z herbatką i zasnęła, ale przeniosłam do łóżeczka i się od razu obudziła. Wymiękam. Ugotowałam, posprzątałam, pozmywałam, poprałam, użerałam się z psem, zbierałam zabawki cały dzień i po prostu już wymiękam
Chcę usiąść na czterech albo iść spać

Kocurku ło matko!!!!!!! Faktycznie ręce opadają....o rety o rety!!!!

Ewciu to mówisz, że mały już śpi sam w swoim pokoiku???? Jak mu się podoba???

Moniu jak u Ciebie kwestie mieszkaniowe?
U nas mała od dawna miała jedną drzemkę tylko - od paru tygodni trwała ona maks pół godziny, ale dobre było i to.....a teraz to często wcale nie śpi.....Maciuś mi ładnie spał po 2-3 godziny (do 3 roku życia), a potem 19-20 szedł znowu spać, więc dla mnie to szok teraz :crazy:

reklama
LILI mój malutki chłopczyk tez pięknie sypiał i ja nie wyobrażałam sobie, że będzie inaczej. Ola mnie zaskoczyła pod każdym względem. Wszystko jest inne, no wszystko!

Stoi teraz w swoim łóżeczku, ogląda Tutitu na moim lapku i rozrzuca wieszaczki.. matko.... nie chce nawet usiąść!

Spadam stąd, bo Was zamęczę tym monotematycznym zrzędzeniem :p

Ostatnia edycja:
Do góry