reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Was aha, to niestety nie mój krąg zainteresowań, chociaż z tego co piszesz to może być wciągająca ksiazka. A to ten pan od kodu Leonarda? Ja góry przepraszam za takie pytanie ale zadko wychodzę poza swój "rewir czytelniczy"
Kurka a ta pogoda płata nam figle, ostatnio pokazywali zasypana Ukrainę, tam dopiero był hardkor

reklama
dobry;))

Emyly powiem Ci że nawet się nie spodziewałam, że książka będzie o Nasa....to też nie do końca moja dziedzina, ale książka fascynująca;)) tak, to ten pan od kodu;) i kilku innych boskich książek;))

słonko świeci i - 5 st.;)

Zwodniczy punkt stoi w mojej biblioteczce oczywiście :D

Wiecie co... znowu muszę gdzieś lecieć... kiedy ja usiądę i poczytam i popiszę...? :eek:

Togo żyje :) chociaż traci powoli drugie oko... ale najważniejsze, ze go nie boli..

my byłyśmy u pani krawcowej bo Danio przetarł sobie 3 pary spodni na kolanach (w tym dwie pary nówki kupione jesienią w h&m)- masakra.....będzie miał łatki i już, albo puści nas z torbami;)

mała śpi, mamy teraz małe zawirowania z usypianiem bo ma już łóżko jak Daniel i próbuje z niego wiać, ale nie jest źle

dziś rano wstała o 4, M. próbował ją uśpić, co mu się nie udało, została w pokoju ze śpiącym Danielem, a chwilę później zrobiło się cicho,zaglądam a ona śpi na swoim łóżku, zauważyła że nikt nie wstaje o 5 więc jeszcze chwilkę pospała;)

Paulina - łatki teraz modne więc git :D zabójcza pora, chociaż Igor d pewnego czasu wstaje o 5, 5.30 bez najmniejszej ochoty na ponowne zasypanie. Mam nadzieję, ż jak się pogoda poprawi i więcej będzie szaleć na dworze to i spanie będzie miał lepsze :)
Tymczasem wieje tak okrutnie,ze tylo do sklepu wyskoczymy po składniki na jakieś ciasto

O rany jakie wiatrzycho...! Od razu gardło siada :/

A moja Ola prawie się wyregulowała ze spaniem w dzień, po prostu musi zasypiać około 14 i najlepiej gdy wracamy autem do domu i wtedy pośpi ze dwie godziny. Wieczorem zasypia oczywiście o 22 :) Ale dzisiaj zrobiła wyjątek i zamiast spać kąpie się teraz po mega wydarzeniu w majtach.

u nas też wiało okrutnie, zatoki mnie bolą i w głowie się kręci, ale chatka ogarnięta, nie mam pomysłu jutro na obiad......
w sumie, gdyby nie wiało to by była nawet znośna ta wiosna, mąż mnie straszy przepowiedniami naukowców że zapanują u nas dwie pory roku-zimna i gorąca.....

fotka na wieczór;))
tatuś już wie, że przy Mai lepiej nie tracić świadomości;))
Zobacz załącznik 547787Zobacz załącznik 547788

hahahha a to Maja wystroiła tatę w błyskotki :) a jakie łóżko ma piękne, przytulny kącik na drzemkę :)
a to, że wiosny nie będzie tylko od razu upały to też mi się obiło o uszy

Trzymam kciuki, co by Oli już zostało z tymi drzemkami dziennymi, no i może niech jeszcze zasypia o 20 :D jDawaj jakieś nowy zdjęcia

reklama
O jeny... ja swoje fotki wrzucę jak nadrobię zaległości w oglądaniu Waszych hehe ;))) Maja jest boska :D

A w ogóle co u dziewczyn innych słychać? Wszystko gra? Przyznam się, że jeszcze nie przeczytałam nic a nic wstecz :(

Do góry