reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja nie mam ŻADNYCH objawów - bolał mnie wczoraj brzuch, dziś już nie boli. Wyszły mi przedwczoraj pryszcze a dziś już się wchloneły, miałam kłucie w jajniku lekkie kilka dni temu i już go nie mam 🤷🏽‍♀️ zjadłam dziś sushi bo tak za mną chodziło 🥰🥰 i właśnie niemąż nalał mi lampkę wina 🥰
Jedynie coś nie tak jest z naszym psem - liże pustą miskę mimo że przed chwilą zjadł kolacje, jeździ z nią po całej kuchni 😂😂😂😂
Jak będzie pozytyw to dodamy nowy objaw ciąży 😂

No to oby u Was dzień dobry był lepszy niż u mnie [emoji28] a tak serio to czułam to w kościach że ten cykl nie wypali także tak.
IMG_20211223_061233.jpeg

Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety 🙄 nie wiem co robić
My się staramy 2 lata o pierwsze dziecko, mąż nie pije alkoholu ale jak jest okazja, czy w weekend ma ochote na piwko to nie widzę problemu. Oboje staramy się jeść zdrowo ( mąż mniej) i wyniki mamy dobre. Ja bym nie dała się tak zwariować 🙂tak jak dziewczyny tu już pisały, kobiety dawniej rodziły w czasie wojny itp, skoro alkoholikom udaje się spółdzic nie raz po kilkoro dzieci to ja bym nie zabraniała mężowi alkoholu w sylwestra 😊

reklama
Do góry