Bibi89
Fanka BB :)
A jakiś konkretny składnik wzbudzą Twoje wątpliwości?No właśnie w ulotce nic nie ma [emoji1745]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiś konkretny składnik wzbudzą Twoje wątpliwości?No właśnie w ulotce nic nie ma [emoji1745]
No jaki piękny przyrost!!!Dziewczyny melduje że beta 10.01 -> 4.3 12.01 -> 33.2 ♥
Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być![]()
![]()
Trzymaj sie i tu nie wracaj!! W sensie raz w miesiącu daj znac co i jak bo będziemy Ciebie pamiętaćDziewczyny melduje że beta 10.01 -> 4.3 12.01 -> 33.2 ♥
Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać![]()
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być![]()
![]()
Też w tym cyklu chcemy co drugi dzień. Dzisiaj pauza. Choć w ogóle nie czuje płodnych.... przez to mam lekkiego dołaNic nie piszecie a ja mam chwilę wiec; udalo mi sie rozpocząć dni plodne z sexem po 2 dniach posuchy, czytam Was ze najlepiej odstep, gin mi powiedział ze pierwszy wytrysk sie liczy najbardziej, dzisiaj znowu bedzie i planuje jeden dzień przerwy![]()
Nic nie piszecie a ja mam chwilę wiec; udalo mi sie rozpocząć dni plodne z sexem po 2 dniach posuchy, czytam Was ze najlepiej odstep, gin mi powiedział ze pierwszy wytrysk sie liczy najbardziej, dzisiaj znowu bedzie i planuje jeden dzień przerwy![]()