reklama

Staraczki na 2016 rok :)

claudia spokojnie, moje ciało też tak świruje... tydzień przed @ nikt wyperfumowany nie mógł ze mną przebywać, ani przejść koło mnie bo było mi niedobrze, zawroty głowy i ciągły ból w dole brzucha. Stwierdziłam, że wmawiam sobie to bo przecież jak tak szybko mogłyby być objawy ciąży? A dodam, że w pierwszej ciąży nic mi nie dolegało poza jednym razem kiedy zemdlałam od zapachu gotującego się kurczaka ;/

reklama
Straszne ale jakos po tym czasie co to bylo uwazam ze sama sobie zgotowala taki los i ja pokaralo. Miala tyle lat chlopaka to jak om wchodzil ona oknem wypuszcza innego. Potem ta ciaza juz sama nie wiedziala z kim. A potem sie okazalo ze to irojenie. A potem co najlepsze nie minelo pare miesiecy a ona zaszla w ciaze bo tak chcialaiec dziecko ehe w wieku 18 lat. I na dodatek jeszcze pozniej sie przyznala ze zrobila sobie dziecko bo chciala miec wesele zeby zalozyc suknie slubna. I na weselu to dziecko mialo juz z 9 mies. A matka bawila sie jak nigdy. Ehhh szkoda mi kuzyna meza ze tak go wrobila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry