cześć dziewczyny ja z moim m od sierpnia zapisani jesteśmy do cliniki NIEPŁODNOŚCI CZY JAKOŚ TaK i tam nam pomagają,przepisują recepty kierują na badania ,teraz czekam na hsg a skierowanie do tej cliniki mamy od lekarza GP
reklama
cześć dziewczyny ja z moim m od sierpnia zapisani jesteśmy do cliniki NIEPŁODNOŚCI CZY JAKOŚ TaK i tam nam pomagają,przepisują recepty kierują na badania ,teraz czekam na hsg a skierowanie do tej cliniki mamy od lekarza GP
Ja nie korzystalam jeszcze z kliniki, bo jeszcze za wczesnie. Mam kumpele ktora sie stara juz drugi rok i nic, wiec ich tez skierowanu juz bezposrednio na inseminacje albo in vitro-nie pamietam, ktoregos z nich dwie pierwsze próby sa za friko. Z tego co wiem narazie nie chce skorzystac i chce leciec do Polski na badania. Nie wiem czy cos to pomoglo- chyba nie

Może któraś z was miała już to badanie w uk?
Ja nie robiłam jeszcze tutaj żadnych badań, GP nie skierował mnie na żadne badania jakie niby powinna zrobić starająca się. Jak on to powiedział: "have fun, have sex"

My się staramy stosunkowo krótko bo dopiero 3 miechy, a badania zrobię jak będę na urlopie w Polsce w lipcu.
Krufka
Zaangażowana w BB
Mola to trzymam kciuki żeby w tej klinice wszystko szybko poszło.
Bajeczko lecę na weekend do Paryża - jak będzie padało to trudno. wiesz w Irlandii też nie często słonko wygląda - o ile nie leje jak z cebra warto jechać
ile razy to ja już na zielonej wyspie zmokłam - teraz też pada 
Bajeczko lecę na weekend do Paryża - jak będzie padało to trudno. wiesz w Irlandii też nie często słonko wygląda - o ile nie leje jak z cebra warto jechać
Hejka :-)
Łoohhoho to romantyczny weekend w Paryżu się szykuje. Oby ten wyjazd był owocny krufko

U nas znowu pada…
jak tak będzie cały weekend to nie pozostaje mi nic innego jak mojego M molestować cały czas,
bo na wycieczkę raczej się nie wybierzemy.
Ja dziś w pracy tylko 5 godzin więc szybko poleci, ciekawe czy @ w tym miesiącu też mi się przesunie, oby się nie pojawiła w ogóle...
A jak tam u was?
Łoohhoho to romantyczny weekend w Paryżu się szykuje. Oby ten wyjazd był owocny krufko

U nas znowu pada…
jak tak będzie cały weekend to nie pozostaje mi nic innego jak mojego M molestować cały czas,
bo na wycieczkę raczej się nie wybierzemy.Ja dziś w pracy tylko 5 godzin więc szybko poleci, ciekawe czy @ w tym miesiącu też mi się przesunie, oby się nie pojawiła w ogóle...
A jak tam u was?
Mola to trzymam kciuki żeby w tej klinice wszystko szybko poszło.
Bajeczko lecę na weekend do Paryża - jak będzie padało to trudno. wiesz w Irlandii też nie często słonko wygląda - o ile nie leje jak z cebra warto jechaćile razy to ja już na zielonej wyspie zmokłam - teraz też pada
![]()
:-)dzięki bardzo za kciukasy ale przed klinką czeka mnie jeszcze badanie hsg -mam stracha jak cholera, gdyby mój angielski byl choć odrobinkę lepszy może strach byłby mniejszy

Ale miałam koszmarny dzień w pracy,
jeszcze nas szefo poinformował na koniec że w maju nam obetnie 2 godziny dziennie, a co za tym idzie pensja będzie mniejsza ...
Spadek produkcji jest i mamy się cieszyć że nas nie zwolnił. Ale jak się cieszyć jak wyplatę dostaniemy tak jak za 3 tygodnie, bo mniej więcej tydzień nam odejdzie. Najgorsze jest to że nie wiadomo ile to potrwa...
Do Polski wracać też nie bardzo bo tam sytuacja nie lepsza...
Idę chyba się piwka napić...
Miłego dzionka dziewczyny, może jeszcze dziś zajrzę
jeszcze nas szefo poinformował na koniec że w maju nam obetnie 2 godziny dziennie, a co za tym idzie pensja będzie mniejsza ...Spadek produkcji jest i mamy się cieszyć że nas nie zwolnił. Ale jak się cieszyć jak wyplatę dostaniemy tak jak za 3 tygodnie, bo mniej więcej tydzień nam odejdzie. Najgorsze jest to że nie wiadomo ile to potrwa...

Do Polski wracać też nie bardzo bo tam sytuacja nie lepsza...
Idę chyba się piwka napić...

Miłego dzionka dziewczyny, może jeszcze dziś zajrzę
Mola-popros a wrecz zadaj o tlumacza,prawo jest takie,ze musza Ci go przyznac i kropka.Poza tym dowiesz sie wszystkiego konkretnego i bedziesz swobodnie mogla zapytac o wszystko czego chcesz.
Krufka-witam ponownie
jak tam Paryz szczesciaro? napisz jak bylo!
Ja wciaz na wielkim stresie-bedzie okres czy nie
2 testy pozytywne ale....daj Boze!!!
Krufka-witam ponownie
jak tam Paryz szczesciaro? napisz jak bylo!Ja wciaz na wielkim stresie-bedzie okres czy nie
2 testy pozytywne ale....daj Boze!!!reklama
Witam 
Jesten nowa na forum i nie bardzo wiem jak tu sie poruszac jeszcze
Szukalam jakiegos watku powitalnego czu cos ,ale nie znalazlam :-(
Nie mniej naleze do stataczek zamieszkujacych wyspy ,wiec zatrzymalam sie tutaj ;-)
Mam za soba 5 letnie starania i co za tym idzie przeprowadzone badania w Polsce ,jednak niestety zaden lekaz nic mi narazie nie zaproponowal ,po za cierpliwoscia no i ewentualnie in-vitro.
W Uk bylam juz w GP jak na razie zrobili mi usg . Mam nadzieje ,ze cos mi poradza ,bo moja cierpliwosc i tak juz przeciagnela sie do granic ;-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki w UK :-)
Jesten nowa na forum i nie bardzo wiem jak tu sie poruszac jeszcze
Szukalam jakiegos watku powitalnego czu cos ,ale nie znalazlam :-(Nie mniej naleze do stataczek zamieszkujacych wyspy ,wiec zatrzymalam sie tutaj ;-)
Mam za soba 5 letnie starania i co za tym idzie przeprowadzone badania w Polsce ,jednak niestety zaden lekaz nic mi narazie nie zaproponowal ,po za cierpliwoscia no i ewentualnie in-vitro.
W Uk bylam juz w GP jak na razie zrobili mi usg . Mam nadzieje ,ze cos mi poradza ,bo moja cierpliwosc i tak juz przeciagnela sie do granic ;-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki w UK :-)