czesc dziewczyny,
na nic nie mam czasu ostatnio

w skrocie wiec pisze

mieszkanie znalezione, nie jest jakies super extra, troszke wieksze od poprzedniego, drozsze i dalej do pracy, ale w cichej okolicy i cieplejsze. przeprowadzke rozpoczynamy w przyszly weekend, wiec od wtorku bede sie powoli pakowac.
jak ja nie lubie balaganu przeprwadzek, mam nadzieje, ze nam to szybko, sprawnie pojdzie
zabukowalismy wakacje 28 lipca lecimy do hiszapnii do costa brava na 8 nocy a pozniej na 4 dni do Polski, mam 2 tyg urlopu wiec musialam to jakos wszystko pogodzic.
troche sie wachalam nad wyjazdem w tym roku, bo mysle a co bedzie jak zaciaze, czytalam, ze jak sie lata w pierwszym trymestrze to mozna poronic. Wiecie cos na ten temat dziewczyny?
No ale doszlismy do wniosku z M, ze zaslugujemy na wakacje i co ma byc to bedzie.
'
Co do staranek to trzeci dzien biore tabletki na wywolanie @. Bo oczywiscie sama nie chce przyjsc. Biore provere 3 razy dziennie i strasznie sie czuje po niej. Mam mdlosci, wciaz mi sie chce spac itd. Na szczescie jeszcze tylko 2 dni i koniec. Potem jak nadejdzie @ zaczynam CLO. Gorzej jak @ nie przyjdzie wtedy pewnie bede musiala dzwonic do kliniki.
Maja mi monitorowac cykl przy CLO, ale nie daja 100%, ze bedzie miejsce wolne na skan. Boje sie tez, w drugim cyklu z CLO bedziemy akurat na wakacjach i wtedy nici ze skanu.
No ale nic na to nie poradze...
W ostatnim cyklu na poczatku maja robilam testy owu , byly staranka i nic z tego. Wiec cos musi byc nie tak chyba z jajeczkowniem, jak wszytskie inne wyniki mam dobre, hormony ok, jajowody ok. No zobaczymy co CLO wyniknie. Pewnie nic
aniolkowa ale Ci zazdroszcze pieska. Pies to moje marzenie. Jaka rasa?
Roxii powiem Ci, ze ja ostatnio tez miewam takie dni, ze sobie mysle, czy ja na prawde chce tej calej staraniny, tabletek, procedur, czy wogole chce dziecka, wiem, ze to brzydko brzmi, ale czasem mam juz tego dosyc...
miska co u ciebie? jak sie czujesz?
Zuzia do wrzesnia rzut beretem, zobaczysz jak zleci. wynik meczu powinien byc 1:0 dla nas

niestety ...mam nadzieje, ze nadrobimy.
a
aga.kk pewnie teraz byczy sie na lezaczku z drineczkiem szczesciara
gwiazdeczka na kiedy masz termin? dobrze sie czujesz? jak twoj maluch reaguje na rosnacy brzuszek?