• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania mi ciasto na pizzę nigdy nie wychodzi takie jak trzeba. Masz przepis jakis sprawdzony?

Mieszam i odstawiam do wyrośnięcia,
Konsystencja dosyć luźna powinna być
Nic specjalnego nie robie [emoji12]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania a ile dajesz drożdży? Bo moja pizza to taka wysoka rośnie, ze jesc sie nie da [emoji23]

Anulka A przez sklep play jakiś program. A pazurki wyszły tak
1486746506-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Weekend ... już zaczęłam rozpustę i czekolade pochlaniam z kundlem

Rene eee fajnie a co to za program ? [emoji39]

Mum zwiększ póki co może do 75 ? Albo na przemiennie ... jednego dnia 75 ,drugiego 100 ...

Arte a D jakie ma podejście do staran ? Że tak boisz się rozmowy ?A praca dobrze na głowę robi ... no i pieniążka będzie wiecej .. :) a czas na lekarza zawsze się znajdzie ....

Agnes ja już na obiadek tableciora wciagnelam [emoji39]

Bum jak remonty ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
D na takie podejście jak ja. Tzn chce mieć dziecko, tylko czasem mam wrażenie że mu się nie spieszy.

A rozmowa ciężka bo u mnie zawsze pojawiają się łzy.

Ja już po rozmowie. Sam przyznał mi rację że muszę odpocząć bo nie daje rady. I jestem w dołku a te wizyty co chwile dała nadzieję i za chwilę zabierają, nie ma w tym żadnego zysku.

Także w pon idziemy na ostatnie usg i będziemy gadać z lekarzem o 1 cyklu przerwy i wrócić już na zastrzyki.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Rene super paznokcie. Ja sie umawiam do kosmetyczki i umówić nie mogę [emoji23] jakis ostatnio mam taki zapał do wszystkiego, ze odechciewa mi sie zanim zaczne. Wiosno przybywaj [emoji24]
Arte wierze, ze Wasze starania zostaną w końcu wynagrodzone. Bedzie dobrze, choć wiem ze teraz cieżko w to uwierzyć [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry