• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Evee jakby co sie przydadza [emoji14]
A co u Was? Widać juz brzus [emoji4]

Agnesis a moze owu sie przesunęła?

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Wiesz co... nie wiem czy to ciążowy, czy to mój tłuszczyk, bo trochę kg mam za dużo. [emoji12] Jednak na razie chudnę, więc lada moment na pewno się pokaże. W końcu to już 12 tc. [emoji4] Za 2 tygodnie usg i nie mogę się doczekać! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Wiesz co... nie wiem czy to ciążowy, czy to mój tłuszczyk, bo trochę kg mam za dużo. [emoji12] Jednak na razie chudnę, więc lada moment na pewno się pokaże. W końcu to już 12 tc. [emoji4] Za 2 tygodnie usg i nie mogę się doczekać! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ooo, dużo zdrówka dla was obojga :) na pewno brzuszko i tak fajnie wyglada [emoji5]

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny głowa do góry , wszystkie czekamy na odpowiedni monent choć czasem jest ciężko nie możemy się poddać , choć ja już chciałam [emoji4]

Evee no pochwalisz sie maluszkiem ciotkom [emoji14]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Masz racje :) ja tez po poronieniu chciałam przestac jakos, ale jednak szybko mi przeszlo i chyba zapragnęłam bardziej niż wcześniej. Wiadomo, jest rozczarowanie jak przyjdzie @, ale na szczęscie pojawia sie nowa nadzieja wraz z kolejnym nowym cyklem [emoji5] [emoji5]

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Macie racje, nie mozna sie poddawac..bede walczyc-biedny Moj maz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To i ja sie dolaczam i sle pozdrowienia i mnostwo ciepelka ze slonecznej Italii [emoji8][emoji9][emoji3]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry