reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja też tu siedzę sama jak palec:(
Idę wygrzebać jakieś leki przeciwbólowe bo znowu zaczyna się atak migreny:((((((((((

Dziewczynki, głowy do góry, bo jakoś smętnie się zrobiło...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla was wszystkich!!!
Uda się, skoro mnie się udało, to wam też!

Dziewczynki, głowy do góry, bo jakoś smętnie się zrobiło...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla was wszystkich!!!
Uda się, skoro mnie się udało, to wam też!

kaha ja coraz mniej wierzę w to że się uda

własnie z nudów dodałam wpis na bloga

muszę zmyś podłogę w kuchni ale mi sie nie chce i robię wszystko, żeby tego nie zdobić :)

Ja nie znalazłam tabletek:(((
Muszę posegregować górę prania,żeby zawieźć rano dziewczynie do prasowania.Nie mam siły.

Kahaka - jaka piekniusia dzidzia!!! Gratulacje!!! i dzieki za fluidki :-)

oliwka - ale masz fajnie z "dziewczyna do prasowania" jak bedzie gotowa u Ciebie, to ja przyslij do mnie ;-) tez gora czeka....ale na mnie...

Moja dziewczyna ''do prasowania'' zaszła w ciążę i mam na nią alergię...stosy ubrań się piętrzą w domu więc umówiłam się z inną,że dowiozę jej do domu prasowanie a potem odbiorę.
Właśnie skończyłam segregowanie rzeczy i wielka skrzynia się uzbierała dla niej.Mniejsza sterta dla mnie,zaczynam trochę prasować,mam pełno rzeczy do prasowania a do chodzenia się kończą...poprasuję z godzinkę,korona mi z głowy nie spadnie:)

Mąż wrócił z Ninką z Trójmiasta,cały dzień ich nie było,mała była super grzeczna i dzielna...ponad 5h w aucie:)
Teraz wysłałam go do McDonaldsa po hamburgera i ciacho z jabłkiem,migrena odpuszcza i mogę zjeść.

Sutki mnie znowu swędzą,jakiś obłęd,od 2 miesięcy po owulacji tak mam.

Ktoś jeszcze miał iść dzisiaj do ginka???

reklama
Ja też.Przestałam liczyć dni płodne itp.Biorę CLO,doktorek kazał i tyle.Nawet nie wiem który dc jest dzisiaj:)

Do góry