reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Odnośnie Zosi, mamy znajomych którzy mają synka nie całe 1,5 roku i choruje na raka mózgu:( Dziś dowiedziałam się od brata że leży już w hospicjum :( żadne chemie nie pomogły i podobno to kwetia czasu;(
Bardzo chciała bym zadzwonić do nich tylko co w takiej sytuacji powiedzieć...:( i jak widzę ops Moni na gg to aż łzy same cisną się do oczu

reklama
Tak jak mowilam wczesniej,,podczytałam was...

hmmm co to bylo.

oliwka super ci w tym ciemnym kolorku...córa sliczna...fajne foty...
gwiazdeczko hejka..
mama fajnie,ze wypad sie udał...foty powklejałas??

co do urodzinek ja w sierpniu koncze 30stkę....

rany suzi ja czytajać twojego posta mam ciarki,,czemu takie niesprawiedliwości dopadaja takie niewiniatka małe..masakra..nigdy tego nie pojme....bardzo im spolczuje....

dziewczynki tego to chyba nigdy nie zrozumiemy...tragedia... Moge sobie tylko wyobrazic co czuje serce matki w takiej chwili...

ale zachmurzylo sie na watku a przeciez musimy pozytywnie myslec

No ja doła załapałam jak nie wiem :( Jest mi smutno i źle!
Z tego wszystkiego chyba pójdę dziś do gina może coś tam wypatrzy :p

Gwiazdeczko no tak smutno...ale my razem przezywamy smutki i radosci...
suzi nie dołkuj sie....

kurcze cycki mnie bolą....a @ w środe...

Gwiazdeczko no tak smutno...ale my razem przezywamy smutki i radosci...
suzi nie dołkuj sie....

kurcze cycki mnie bolą....a @ w środe...
Mnie irytuje to że nie wiem kiedy dostanę @ no i ten brak bólu (.)(.) DZIWNE
Myslalam o teście :] I cały czas leci mi taka woda (a raczej białawy-mocno wodnisty śluz)

Ewcia - a ja mam dostać a raczej nie dostać :) @ za tydzień, a cycki bolą mnie bardziej niż zwykle, a ten co zawsze jest mniejszy zrobił się większy od tego drugiego :szok: Może to jednak lokator?

reklama
wleciałam tylko powiedzieć
i080.gif

lecę do pracy..

Zjola-&&&&&&& za lokatora!!!

Do góry