reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mi ginek kazał brać Cyclodynon, mam też Castangusa,on generalnie ma b. podobny skład tylko inaczej się stosuje.
Podobno za 2-3miesiące cykl się wyreguluje,PMS minie i nie będę się przy okazji tak schizować.

dziewczyny to która ma dostać @ w sobote- niedziele bo widze że więcej nas? Ja się staram nie wkręcać w objawy już od dosyć dawna więc nic nie napiszę o nich.
Oliwka widzę że humorek już inny po drzemce!
Witam resztę:)
Suzi ja też senna jeszcze sobie kawke zrobiłam taką późną ale za to słabą. Właśnie był stolarz w przyszłym tyg bde miała normalne schody w domu a nie tymczasowe-budowlane:)

czesc Tymonka
Ja mam nadzieję że dziś się dowiem kiedy mogę się spodziewać małpy;/ chociaż nie wiem czy gin jest to w stanie sprawdzić???

cześć
niestert nie jestem w stanie nadrobić bo czzuję się jak zwłoki
dziś po pracy cały dzień przespałam i zaraz idę pod prysznic i znowu się kładę, dość już mam tej migreny
zapomniałam wanm napisać że wczoraj w krzyżtoporze latały nademną 4 bociany pomachałam im i powiedziałam że tu jestem a one zaklekotały :)

aha i mam jeszcze pytanie: szczyt Sluzy jest przed czy po owu? bo nie wiem kiedy się @ spodziewać
sorry za literówki ale jak pochylam głowę żeby spojrzec na klawiature glowa mnie jeszcze bardziej boli

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to która ma dostać @ w sobote- niedziele bo widze że więcej nas? Ja się staram nie wkręcać w objawy już od dosyć dawna więc nic nie napiszę o nich.
Oliwka widzę że humorek już inny po drzemce!
Witam resztę:)
Suzi ja też senna jeszcze sobie kawke zrobiłam taką późną ale za to słabą. Właśnie był stolarz w przyszłym tyg bde miała normalne schody w domu a nie tymczasowe-budowlane:)

Humor lepszy ale przed chwilą popłakałam,rozmawiałam z mężem.Jest ok,w miarę ok.
Ja jutro stolarza atakuję o schody i antresolę.

cześć
niestert nie jestem w stanie nadrobić bo czzuję się jak zwłoki
dziś po pracy cały dzień przespałam i zaraz idę pod prysznic i znowu się kładę, dość już mam tej migreny
zapomniałam wanm napisać że wczoraj w krzyżtoporze latały nademną 4 bociany pomachałam im i powiedziałam że tu jestem a one zaklekotały :)

aha i mam jeszcze pytanie: szczyt Sluzy jest przed czy po owu? bo nie wiem kiedy się @ spodziewać
sorry za literówki ale jak pochylam głowę żeby spojrzec na klawiature glowa mnie jeszcze bardziej boli

Oj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Ja ostatnio non stop widze boćki w gniazdach,po 2-4sztuki.

Do góry