reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć babki:))
wczoraj wrócilismy z Sarbinowa..
nie wiem czy coś nadrobię bo pracy w domu sporo a na 14.oo do pracy.

ściskam Was mocno..
moja @ na pewno przyjdzie bo odpoczywamy od sexu :)))))
pewnie przyjdzie 25-27 lipca..

czy jakieś newsy mnie ominęły ??

reklama
Hej,
u mnie poranki są dosyć znośne, najgorsza jazda zaczyna się po południu...
dorota, te wyniki takie sobie - ilość bardzo mała no i ta ruchliwość...

czesc mama! teskniłam:)
Jak się udał wyjazd? ja sie spaliłam ale powoli czerwień zamienia się w brąz:)

Byliśmy z m na spływie wczoraj- przygoda była że hej!!!Wczoraj mieliśmy małą rocznicę - 7 lat temu się z moim m poznałam:) w tych samych okolicznościach tylko na innej rzece. Ja zapomniałam że to byo 17 ale m pamiętał i to wszystko tak wykombinował. Było super.

chyba zrezygnujemy z IUI w wakacje bo ciężko będzie wszystko zgrać, ehhh chyba postawimy na spontan sierpniowy.

Dorota - mi też sie wydaje, że troszke mało tych plemników, ale nie jeste źle, nie ma co się załamywać! Po prostu trzeba się dobrze wstrzelić i bedzie dobrze!

Tymonka - z tym IUI to własnie najgorsze jest to, żeby wszystko zgrać. Ja mialam mieć w ostatnim cyklu, to pęchęrzyki pekly dopiero w niedzielę, a wtedy moja ginka nie mogla mi zrobić IUI i nici z tego...licze na to, że teraz się uda, chociaż nie wiem czy nie wyjedziemy akurat w czasie owulki na urlop...ech niewazne, jakoś to będzie...

czesc mama! teskniłam:)
Jak się udał wyjazd? ja sie spaliłam ale powoli czerwień zamienia się w brąz:)

Byliśmy z m na spływie wczoraj- przygoda była że hej!!!Wczoraj mieliśmy małą rocznicę - 7 lat temu się z moim m poznałam:) w tych samych okolicznościach tylko na innej rzece. Ja zapomniałam że to byo 17 ale m pamiętał i to wszystko tak wykombinował. Było super.

chyba zrezygnujemy z IUI w wakacje bo ciężko będzie wszystko zgrać, ehhh chyba postawimy na spontan sierpniowy.

Tymonka-ja też tęskniłam ;)))

wyjazd udany-pogoda dopisałam,my też spaleni..mam nadzieje ,ze i ja zrobię sie brązowa;)))
tyle ,ze w piatek sie popisałam
c001.gif

zamknęłam auto i kluczyki zostawiłam w zamku
e136.gif
!!!!
tak byłam zajęta pilnowaniem dzieci bo pełno aut ...
poszlismy na plażę...po 1,5 godzinie Tom chciał fotki dzieciom zrobić i mówi ,ze aparat w samochodzie został-chciał klucze,a tu lipa......poleciał do auta i..na szczęście było a za wycieraczką katreczka
KUCZE DO ODBIORU POD NR TEL......:sorry2::sorry2:

Tom wrócił na plażę ,zadzwonił i pan oddał kluczę......tłumaczę sobie to tym ,ze w końcu wróciło do nas nasze dobro kiedy to kilka razy znalezliśmy portfele i odwozilismy ludziom do domu...

a mąż milusio się zachował-nic tylko ukochać ;)))
my mamy "swój" dzień 23 stycznia-wtedy mija nam rocznicapoznania-to już ponad 12 lat a w sierpniu bedzie 8 po ślubie ;)

Cześć babki!

Witam się poniedziałkowo.

Co słychać?
U mnie bez zmian. Na razie, bo cyc boli mocniej niż zwykle. Jeszcze tydzień i testowanko, chyba, że nie wytrzymam i strzelę testa w sobotę?

Mama - no toś miała przeżycia!

reklama
Do góry