reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Bardziej niż starania męczą mnie co miesięczne oczekiwania na wyniki testów itp...
Powinno być prosto i bez czekania.Jak np przy migrenie,boli głowa w szczególny sposób to wiesz,że ją masz,albo angina:)
Marne porównania ale oczywiste:))))
I to łudzenie się...echhh,ja wiem,że nie mam szans a i tak co miesiąc się łudzę:(((((((((((

reklama
Wczoraj ostatnia,dzisiaj pierwsza???:szok: a to już po 9...
Witam z kawą i oczywistą jedną kreską na teście:((((((((((((((((((((((( Ach,ja głupia i naiwna:((((

jestem-dopiero wstałam...

Oliwka- tulę, kurcze....niefajnie tak z rana zobaczyć ta biel
c022.gif
...

mąż dotarł szczęśliwie??

Palu-1,6 to cos się zadziało..albo miałaś pózniej owu i się dopiero beta rozhula-czego zyczę..albo .....
mam kontakt smsowy z jedną nasza foremką która w 12dpo miała bete 0..a jednak była w ciąży tylko właśnie owu była pózniej..termin ma na styczeń ;))więc jeszcze sie nie załamuj ...pozdrawiam ;)

Suzi-...tulę i Ciebie...:(( przykre to!

Hej dziewczyny:)
No niefajnie tak z rana:( ale co zrobić?Niczego innego się nie spodziewałam.
Tak,mąż dotarł,śpi biedak bo prawie 48h był na nogach,jeszcze w naszym super PKP nie było jego wagonu:)))
Kupił miejsce w 1-wszej klasie a wagonu nie było i tyle,jechał w Warsie całą drogę:(

Oliwka- kucze jak to nie było wagonu...jery z ta koleją...współczuje Mu drogi..
a jak z fotką fryzurki-masz siłę wstawić:sorry:

Jeryyy jaka masarka w Norwegii:-:)-:)-:)-(co się dzieje z tymi ludzmi!!!

u nas zimno,wieje,całą noc padało-jesoooo
c003.gif
c004.gif

No to witajcie w klubie @.
Żesz cholera jasna.:wściekła/y:
No juz nie wiem co mamy robić żeby sie jej nie doczekać. ja to przynajmniej sie nie nakręciłam w tym cyklu, poza tym nie zdążyłam zrobic testu bo mnie zaskoczyła w piątek a na sobote miałam test przygotowany (10zł w kieszeni).
Brak słów.

Tymonka- kurka!!!! u Ciebie też lipa-(&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#!!!!!!
ręce juz opadają..dzis pewnie bedzie nerw na maxa....ale jak się @ zakończy trzeba mysleć nad dalszym planem działania...

kiedy te @ przestaą przyłazić
e076.gif
e076.gif

Mama zrobimy na wyjeździe,wieczorkiem wstawię,teraz nawet nie miałabym jak,karta pamięci została w burze.
Ninka chce mieć wygolony bok włosów:)

reklama
Mnie cycuszki bardziej już bolą a sutki to szkoda gadać nawet piżama mnie uraża :zawstydzona/y: Wczoraj prawie na stojąco zasypiałam;/ te czynniki skłoniły mnie do dzisiejszego testu :tak: No i idziemy dziś na grilla więc odreaguję :-D
Tylko kiedy @ się pojawi :eek: ? i zdziwiona jestem że przy clo nie skrócił mi się cykl;/ ostatnim razem plamienie zaczęło się w 25dniu :crazy: już sam nie wiem jak to powinno być?!

Do góry