reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nie odpowiedzieli jeszcze ale jakby co to nic straconego,napadne na niego w jakimś sklepie:))))
Co jakiś czas się spotykamy w mieście:)

Oliwka-
033.gif
c007.gif

witam się!
ja dopiero wstałam chwilkę temu :huh:

suzi
Oliwka

TULĘ WAS MOCNO ehh :\\\

a ja dziś @ dostane bo już to czuję na maksa, jest na zakręcie :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama ja napewno mialam owu 11.07 bo mialam monit i iui tego samego dnia..takze nie ma opoznien......dzisiaj ide sie opic:((

Palu...no tak,zapomniałam ,ze Ty IUI miałaś..przytulam-tyle mogę...

jedziemy do Leroy M.
u nas tak zimno i wieje,ze temp.w domu spadła na 22 stopnie i się piec gazowy włączył:szok: w lipcu ogrzewanie!!!

mama ja napewno mialam owu 11.07 bo mialam monit i iui tego samego dnia..takze nie ma opoznien......dzisiaj ide sie opic:((

Ja też heheheh:)

Palu...no tak,zapomniałam ,ze Ty IUI miałaś..przytulam-tyle mogę...

jedziemy do Leroy M.
u nas tak zimno i wieje,ze temp.w domu spadła na 22 stopnie i się piec gazowy włączył:szok: w lipcu ogrzewanie!!!

:szok::-D dobre

Witam Dziewczynki!
Zapraszam na poranna kawke :-D
Czy moglaby,ktoras z was spojrzec na moj wykres i mniej wiecej ustalic ktory to dzien FL?bo mi sie wydaje ze 5....ale pewnosci nie ma:errr:

Już po śniadanku,miały być naleśniki ale nawet te z proszku mi nie wychodzą:(((( :szok:
Zrobiłam kanapki,ser,wędlina,almette z bazylią,rukola,pomidor i bazylia...no Ninka z nutellą:)
Zaraz jedziemy do Ikei

reklama
Już po śniadanku,miały być naleśniki ale nawet te z proszku mi nie wychodzą:(((( :szok:
Zrobiłam kanapki,ser,wędlina,almette z bazylią,rukola,pomidor i bazylia...no Ninka z nutellą:)
Zaraz jedziemy do Ikei

Ee tam z proszku to mialo prawo nie wyjsc ale domyslam sie ze szybciej sie takie nalesniki robi?Nie podlamuj sie,umarlemu sie nie zdazy hehe ;)jak to babcia meza mowi;)a w czym byl problem w smazeniu plackow?czy w masie na nasleniki?

Do góry