reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Amna nie znam się,raz je robiłam i wyszły a dzisiaj nie,łamały się przy dotknięciu i to na jajecznicę:)))
Nie umiem robić naleśników i ciast,za to inne rzeczy wychodzą mi pyszne:)

reklama
Amna nie znam się,raz je robiłam i wyszły a dzisiaj nie,łamały się przy dotknięciu i to na jajecznicę:)))
Nie umiem robić naleśników i ciast,za to inne rzeczy wychodzą mi pyszne:)

I tak bywa,kazda kobieta ma swoje lepsze strony jak i nie.Mam prosty i dobry przepis na ciasto gdybys sie jeszcze kiedys zdecydowala chetnie Ci podam...:tak:

lopciu :\ :*

byłam po zakupy
mało nie zeszłam dziś..
umieram

---------------------
u mnie dziś 1d.c. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć

kurcze dziewczyny nawet @ mamy w podobnym czasie :)

u mnie plamienie sie jeszcze nie rozkreciło ale to kwestia czasu

kinga tymonka o;iwka i reszta tuuuuuuuuuuuuuuuulę

oliwka jak ja sie nauczyłam robić naleśniki to i ty się nauczysz!!

ciężko powiedzieć bo nie mierzyłaś tempreatury regularnie, a na podstawie samego testu ciężko cokolwiek stwierdzic, skoro szczyt śluzu był 18 dc więc pewnie coś koło tego

Ja się nie znam;/
Pazury zrobione:) drzemka popołudniowa również:D Chyba mam jakieś przesilenie bo nic tylko bym spała:zawstydzona/y: Cały dzień chodzę i ziewam :szok: Masakra jakaś!
Na poprawę nastroju poszaleliśmy troszkę z M :-D

reklama
Amna ale z tego wykresu nic nie wynika...zmierzyłaś tempką w sumie 5 razy a to za malo ,ze interpretować...

ja mierzyłam przez rok codziennie żeby mieć jakiś obraz cyklu...

u nas w końcu słonko wyszło..pranie się suszy na ogrodzie..
dzieci się w końcu wyszalały na podwórku.

coś bym zjadła ,ale sama nie wiem co...może
e040.gif
albo
g025.gif
,ale nie ma kto pojechać...

Do góry