reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

oliwka przesadzasz przecież laska jesteś

wiecie ja mam na wakacjach córkę od szwagierki i z moim synem się bawią potem jeździmy rowerami i na rolkach chodzą spać około 22.30 ( ja jeszcze później) wstają około 9-10 wiadomo ja szybciej ale dzisiaj padam na łeb i szyję ledwo na oczy widzę a te dzieciaki mają kondycję
coraz bardziej się zastanawiam czy ja mam siły na drugie dziecko przecież ja się czuję jak emerytka:zawstydzona/y::baffled:

reklama
Lopop:))) hahah,emerytko:)))
Nie przesadzam,mam brzuch ogromny,poważnie,miałam taki w 5-6 miesiącu ciąży z Ninką:((((
Złamuje mnie to

Cześć dziewczynki, wróciłam dziś znad morza.
Pogoda była kiepska, ale i tak było fajnie. Chociaż mały pożytek ze mnie towarzystwo miało, bo ciągle zmęczona byłam i popołudniami najchętniej leżałam w łóżku :-p
Coś nowego u Was?

oliwka no jak czego,,coli,,hehehhee
lopop emerytka,jaja sobie robisz..
kinga daj łyka...mmm browarek mniam...

ja ide zaraz spac,juz umyta jestem...
milego wieczorku
do uslyszenia raniutko,bo wstaje z moim pawłem po 6,,,,

ja jestem teraz po pierwszym IUI i nic z tego chociaz malpa jeszszcze nie pprzyszla. ale test wyszedl negatyw wiec nic z tego. dzis bylam na wizycie to gin mowi, ze nie widac, zebym miala dostac @ i dziwi sie strasznie, ze nie jestem w ciazy.. bo moj M bije rekordy ginesa ze swoja armia.. normalnie ma 150mln/ml, a po przerobieniu do IUI 500mln/ml takze kon rozplodowy..tylko ja jestem taka ułomna:( i mowi, ze nawet jak jest beta niska i test negatyw to czasem mu sie trafia, ze babka jest w ciazy ale to nie w moim przypadku, az taka szczesciara nie jestem. niedlugo jade na wakacje takze przepisal mi tablety na kolejny cykl jak dostane @ i w tym cyklu bede dzialala sama bez monitu bo nie mam jak.. musze sobie testow owu nakupowac i mierzyc tempke.. tylko tak sie zastanawiam jak to z tym mierzeniem.. bo w tym cyklu pierwszy raz caly zmierzylam i zauwazylam, ze w pierwszej fazie do owu mialam 36.6-36.8, a w dniu owu mi spadla do 36.4, a pozniej juz 37.10 i ostatni raz mierzylam dwa dni temu i bylo 36.8 i juz nie mierzylam dzisiaj bo mowie, ze jak spadlo to nic z tego juz nie bedzie.. zmierze moze jutro i zobacze jak tam.. mozecie mi wytlumaczyc jak to dokladnie z ta tempka jest??:)

reklama
Hej. wpadam i wypadam bo mam dużo papierkowej roboty:)
Bede podczytywała co chwilę.
Oliwka, Ewcia dobrze że sie dogadałyście z mieszkaniem-:-)
Kahaka jak było? wypoczęta?
Palu no to trzymam kciuki żeby było tak jak lekarz powiedział. Wiem jak to jest jak sie nie udaje aż za dobrze:( ale narazie jeszcze jest jakaś nadzieja:) Robiłas tylko sikańca?

Miałam wczoraj kiepski wieczór i pół nocy czarnych myśli. Polały sie łzy- m się przestraszył że ze mną źle;) eeeehhh nie mam już siły na to wszystko. Obiecał że sie mną zajmie i wyskoczymy na fajny weekend:sorry2: troche lepiej dziś ale było kiepsko.
A może to po prostu brak słoneczka?

Ostatnia edycja:
Do góry