reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kasia witaj spowrotem:)))
Ja 32dc i @ nie ma...a nad ranem miałam wrażenie,że zaraz będzie.

Mama 1000000 lat,spełnienia marzeń,fasoleczki albo i dwóch,zadowolenia z dzieci i wieluuu przyjemności:))))

reklama
Hej. wpadam i wypadam bo mam dużo papierkowej roboty:)
Bede podczytywała co chwilę.
Oliwka, Ewcia dobrze że sie dogadałyście z mieszkaniem-:-)
Kahaka jak było? wypoczęta?
Palu no to trzymam kciuki żeby było tak jak lekarz powiedział. Wiem jak to jest jak sie nie udaje aż za dobrze:( ale narazie jeszcze jest jakaś nadzieja:) Robiłas tylko sikańca?

Miałam wczoraj kiepski wieczór i pół nocy czarnych myśli. Polały sie łzy- m się przestraszył że ze mną źle;) eeeehhh nie mam już siły na to wszystko. Obiecał że sie mną zajmie i wyskoczymy na fajny weekend:sorry2: troche lepiej dziś ale było kiepsko.
A może to po prostu brak słoneczka?

Miałam to samo wczoraj:( Doliny mnie dopadły;/

ja jestem teraz po pierwszym IUI i nic z tego chociaz malpa jeszszcze nie pprzyszla. ale test wyszedl negatyw wiec nic z tego. dzis bylam na wizycie to gin mowi, ze nie widac, zebym miala dostac @ i dziwi sie strasznie, ze nie jestem w ciazy.. bo moj M bije rekordy ginesa ze swoja armia.. normalnie ma 150mln/ml, a po przerobieniu do IUI 500mln/ml takze kon rozplodowy..tylko ja jestem taka ułomna:( i mowi, ze nawet jak jest beta niska i test negatyw to czasem mu sie trafia, ze babka jest w ciazy ale to nie w moim przypadku, az taka szczesciara nie jestem.

Kochana póki nie ma @ nadzieja jest:* &&&&&&&&& Jeśli nie teraz to za kolejny cykl&&&&&&

Mamciu kochana wszystkiego Naj Naj Naj:* Dużo szczęścia i miłości= FASOKLA

Pamiętacie jak pisałam Wam o tych znajomych co ich synek ma raka? Zmarł :-( Oskarek miał zaledwie 1,5 roku
[*]
[*]
[*];(

W niedziele poprosze o kciukasy dziewczyny, bo testne. Biore dowcipnie lutke, a ja bierze sie 10 dni, zeby ja odstawic musze testnac. Boje sie ja nie wiem co...

Dla Oskarka
[*]

Amalfi - w czwartek dokładnie opiszę, jak było na wizycie. Wczoraj dzwonili do mnie z Provity, żeby potwierdzić, czy na pewno będę, tak więc dwa dni przed swoją wizytą możesz spodziewać się od nich telefonu. Trzymam kciuki za Ciebie już na zapas &&&

Suzi - potwierdzam to, co Mari napisała. Ja też mam takie plamienia przed @ i zaliczają się one do starego cyklu. Dopiero fale Dunaju oznaczają pierwszy dzień następnego cyklu.

Tymonka - a jak załatwiłaś IUI na NFZ? Wiem, że jest jeszcze Gyncentrum w Katowicach i ogłaszają, że robią inseminację na NFZ. Jak by co, to może do nich uderzę. zależy jakie będą terminy.

Kochana proszę napisz coś więcej o tym Guncentrum!

Oliwka- no to jednej zyczę :tak:

Suzi-dziękuję ;*

wyrazy współczucia dla znajomych-nieopisana tragedia gdy dziecko odchodzi.............:-:)-(

Gwiazdka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ndz!!

Ostatnia edycja:
reklama
Gwiazdeczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!Już od dziś trzymam:)

Do góry