reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
heee co nie mowicie że imprezka na watku:)
Mama samych wspaniałych dni i słodkiego miłego życia na kolejną 30! a potem dalej....oczywiście

Suzi przytulam z powodu tragedii znajomych, życie jest takie kruche...

DZięki dziewczyny, teraz czekamy na wiadomość kiedy pogrzeb:|

Ojjj będzie imprezka :) i dobrze! Należy się Mamci:):*

Cześć babeczki!

Nie jestem w temacie, bo mam głowę zakręconą dzisiejszą wizytą w Provicie. Jadę do Katowic na 15-tą i mam stracha :(

Suzi - wysłałam Ci priva ale nie mam dobrych wiadomości, niestety :(

Buziaki dla wszystkich

Tymonka,Suzi- dzieki:*:)

Zjola- masa &&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie na wizycie-niech będą same dobre wiadomości!!!

byłam z dz.na rowerach ,teraz obiad odgrzewam i zaraz się do pracy szykuję...

Cześć babeczki!

Nie jestem w temacie, bo mam głowę zakręconą dzisiejszą wizytą w Provicie. Jadę do Katowic na 15-tą i mam stracha :(

Suzi - wysłałam Ci priva ale nie mam dobrych wiadomości, niestety :(

Buziaki dla wszystkich

Kochana mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wieści:* i za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry