zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a prawie całą polsk jakieś 9-10 dodzin jazdy samochodem![]()
to faktycznie daleko masz ja na mazury mam 250 km (4 h jazdy)
a na dolny śląsk bo tam też mam rodzinę jakieś 7-9 h w zależności którędy jedziemy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a prawie całą polsk jakieś 9-10 dodzin jazdy samochodem![]()
Wiem ,że się doczekam ,ale sił mi brakuje czasami i ręce mi opadają ,zwłaszcza że jestem z wielodzietnej rodziny ,rodzice mają po czworo rodzeństwa ,ja jestem najstarsza i mam pięcioro rodzeństwa (w tym jedną siostrę wychowuje 15 lat kończy za 3 tygodnie :-) gówniara )i te moje siostry i jeden brat mają dzieciaczki a ja jeszcze nie pomimo 7 lat co miesięcznego staraniaa oni się dotkną i już któraś w ciąży ,nie wiedzą co to dni płodne nie płodne ,jakiś tam śluz etc. a ja się doczekać nie mogę.....oj wzdycham ciężko ,ale chyba nie mam tak ,żle(tak sobie powtarzam) bo dziewczyny wiem,że mają problemy gorsze od mojego My jesteśmy z M całkowicie zdrowi i wiemy,że możemy mieć dziecko bo mieliśmy ciąże naturalną pozamaciczną usunięto w 6 tc:-(
Wielkie gratki po raz kolejny :-)Czesc dziewczyny!
Mama uprzejmie informuje, ze moj hipcio jest Twójszybko sobie skopiuj co go w koncu usune haha
nie ma sprawiedliwości ,już nie będę wspominać o innych przykładach złych matek ich konkubentach i nie chcianych dzieciach,a my mamy wszystko można by rzec a tak naprawdę nie mam nic w porównaniu do szczęścia jakie daje dziecko.....
Ja tam kocham wodę jak na rodowitego Wodnika przystało :-)
A ja dzień przejściowy z wodnika na ryby i nie cierpię wody)))
Zuzanka mi nie pomagaja takie malusie pocieszacze![]()