reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia81 O tak spółkowanie się udało, teraz jego kolej w środę:):).
zuzanka81Takie zakradanie w nocy jest fajne, aż mi sie przypomniało jak spałam u mojego na samym początku randko-wania.:) Zawsze przychodził jak wszyscy zasnęli a potem wychodził po cichaczu nad ranem.
tymonkaJa jeżdżę skodą superb
Dobrze że jest takie forum bo mi się nudzi jak mam sama kawę pić, mój małżonek gra( jak zwykle:) ) nawet kot mnie dzisiaj opuścił i lata gdzieś za panienkami.

reklama
Magda no fajnie,ze wypaliło zakradanie..hee..młodziencze lata mis ie przypominają...hee...

a ja chyba mam dzisija owu jajnik mnie boli...

ja mam wolny zawód bo jestem organizatorem imprez okolicznościowych i jak nie mam spotkania na mieście to w domku jestem ...przy okazji jestem "dobrą ciocią" i mam w tygodniu podrzucane dzieci ;-)
a mazury to mój drugi dom i tam się wychowałam i tam mam większość rodziny :-)więc jedziemy z M na tydzień
To podobnie do mnie,ja w sumie handel-sklep internetowy i organizacja szkoleń-catering,wynajem sal itp:)

nie, to moja czwarta ciąża, a trzecie dziecko, po pierwszym z pomocą Novum minęły problemy z zajściem w ciążę, tzn. za każdym kolejnym razem potrzebowałam ok. 5 cykli

Trzymam kciuki za Wasze zafasolkowanie

Wow,gratulacje:))))Tylko można pozazdrościć:)

Hello Piękne Kobitki
Mam pytanie, czy przyjmowanie magnezu B6 może mieć negatywny wpływ na zajęcie w ciążę? Słyszałyście coś o tym zjawisku? Przyjmuję ten specyfik i zastanawiam się czy nie powinnam go odstawić. A nie chcę lecieć do lekarza po pierwszej nieudanej próbie zajścia, bo powie, ze wariatka jestem ;)

magdalenka - u mnie było tak samo na początku, jka spałam u mojego, przychodził, jak wszyscy zasnęli a wracał do sibie ok 5 rano, tera już pewnie by mu sie tak nie chciało, hehe

wiecie może czy jeszcze w sklepach są wyprzedaże??? Chciałabym się wybrać do Zary, ale nie wiem czy jest sens...?????

Hello Piękne Kobitki
Mam pytanie, czy przyjmowanie magnezu B6 może mieć negatywny wpływ na zajęcie w ciążę? Słyszałyście coś o tym zjawisku? Przyjmuję ten specyfik i zastanawiam się czy nie powinnam go odstawić. A nie chcę lecieć do lekarza po pierwszej nieudanej próbie zajścia, bo powie, ze wariatka jestem ;)
na pewno nie ma to złego wpływu, także spokojnie!

Hello Piękne Kobitki
kiedyś o tym pisałam już...
magnez+witB6 nie zaszkodzi na pewno. Wydłuża faze lutealną :tak: podobnie jak czerwone winko (kieliszeczek dziennie) od dni płodnych do owu.

reklama
kiedyś o tym pisałam już...
magnez+witB6 nie zaszkodzi na pewno. Wydłuża faze lutealną :tak: podobnie jak czerwone winko (kieliszeczek dziennie) od dni płodnych do owu.
to znaczy,że jak najbardziej winko?dobrze rozumiem :-)

no śmiałam się wczoraj ze swoim M ,że jak na początku się czuje jak ukradkiem to ja wychodziłam od niego z mieszkania ;-)
nie mamy swoich brzdąców , (mój brat już prawie zamieszkał u nas bo codziennie nocuje ,jest z mazura ma firmę i pracuje w Wawie jeżdzi na weekendy do domu) zamiast biegać na golasa po mieszkaniu to jak nastolatki po kątach się chowamy :laugh2:

Do góry