reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia my wciąż rzeczy wynosimy...opadają mi ręce bo końca nie widać:((((
Kurka,musze być w Koszalinie na 15 a nie mam pociągu...będę tam kwitnąć 1,5h:(

reklama
witam was
miłego dnia życzę!

mnie podbrzusze kuje..czuje że tam aż wrze przed owu... no ale co z tego :\ ehhh ale mam doła

hej!
oliwka współczuje przeprowadzki- wiem jak to jest bo niedawno przerabiałam. widzę że u ciebie też już wszystko czeka na dzidziusia, wszystko poustalane co z macierzyńskim itd. ja mam tak samo tylko że ten moment przyjść nie chce:(

Ewcia z krwi te badania. musisz byc w dobrym dniu cyklu na poszczególne badania poszukaj w necie które robic kiedy.

Mama???? co u Ciebie? czytasz nas czasem?

Mmmmm super że awansowałaś ze swoim blogiem:) gratulacje. Ja też lubię gotować tzn. chyba mam w genach tę zdolność bo się nigdy specjalnie nie uczyłam a umiem;)

Kinga szkoda że m zaniemógł w kluczowym momencie cyklu...eeehh i człowiek czeka czeka a tu taka niemiła niespodzianka.

Kto pisał o ksiażce drogi do płodności??? myslicie że warto kupić?

esmeralda[/B Ziółka możesz pić nie zaszkodzą, ja właśnie zaczęłam. Oprócz tego ja i mój bierzemy witaminy dla starających się. Jak chcesz to kup sobie książke "droga ku/do płodności" (nie jestem pewna czy jest tam ku czy do). Jest w niej ciekawie opisane: jakie badania, jak wybrać lekarza/klinikę, dieta i coś z psychologii(ale tego rozdziału nie czytałam). Nie martw się, bedzie dobrze.:)

madziu, ponoć te zioła mnichów to rewelacja, bardzo zwiększa się produkcja jajeczek, chociaż jakoś nie wierzę już w jakieś suplementy ziółka czy diety bo jak coś jest poważniejszego to te wszystkie witaminki i tak nic nie dadzą ;/

Ewcia - wiem, że prlaktynę robi się w dowolnym diu cyklu (przed owulka), a progesteron po owucle, najlepiej w okolicach 21dc, reszte to nie wiem, musisz poczytać

esmeralda - ja na hormonach tarczycy się nie znam, ale jestem pewna, że przy odpowiednich lekach da się to wyregulować. A jeżeli chodzi o pregnyl dla męża, to ile on tego ma wziąć, bo jeden zastrzyk kosztuje 30-40zł (jedna ampułka), ja w każdym cyklu biorę go na pęknięcie pęcherzyków, trzy ampułki

reklama
Witam Was kochane:) Dopiero wstałam :zawstydzona/y: Na nocce nawet spoko szybko poszło :)
Zaraz wskakuję do wanny bo muszę przygotować sie do gina:)
Milego dzinka:*
Lopciu to z Ciebie prawdziwa zdolniacha kulinarna :tak: Tak jak Mmm, dobrze jest mieć kogoś kogo można się poradzić w tej kwestii
Kinga dużooo zdrówka dla M oby szybko wrócił do formy &&&&
Hej Gwiazdeczko:)
Esmeralda, spokojnie idź koniecznie do lekarza niech on sprawdzi co i jak. Powie które badania kiedy zrobić, a zioła możesz pić one nie zaszkodzą :tak:

Do góry