reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

myślę ze już bedzie spokojnie! a na przyszłość jeżeli ktoś coś do kogoś ma to niech powie mu wprost i nie fajnie jest przenosić to na forum.

pozdrawiam!

reklama
WTF? :errr:
Przez jakiś czas nie kumałam o co chodzi, potem się starałam, nawet z czasem zrozumiałam, a teraz zgłupiałam :oo:
Ale jedno jest pewne, taka atmosfera zupełnie mi nie odpowiada :no:

Załączam uśmiech i też pozdrawiam :-) Szczególnie te z Was, które były na "starym" wątku... tęsknię trochę za tymi czasami.... :sorry2: Wszystkiego dobrego!

lil_maja - ja tylko powiem, że KINIA prawdę napisała i nic dodać nic ująć!!!
Czarny Kocur - no to uśmiech i dla Ciebie:-) , dla Was... ja też kiedyś byłam na wątku staraczek ale dawno:dry:..mh w sumie czas leci ...
e

Nikusia ja wiem - ja po prostu poczułam potrzebę obrony, bo miałam wrażenie, że ktoś nas oczernia nie mówiąc całej prawdy. Ale może się myliłam.

W każdym razie uważam Wasz wątek za bardzo potrzebny - i niech będzie tu pokojowa i wspierająca atmosfera jak do tej pory! Życie rzuca nam pod nogi prawdziwe problemy i nimi należy się zajmować...Ściskam serdecznie i szczególnie mocno kochaną MAMĘ05 i PALEMKĘ....Bo mi tęskno za nimi..

Po tylu latach...zaglądam do Was...

MAMA, za Tatę trzymam kciuki &&& i za P również &&&...musi być dobrze!! Co u Ciebie? Jak Twoje pociechy?

KINGA85, :-) Dawno Cię nie widziałam :-) Co u Ciebie?

I ze starej wiary, tylko Mamę i Kingę pamiętam :sorry2:

Pozdrawiam wszystkie Babenssssje i wysyłam mnóstwo pozytywnej energii!!!

Ostatnia edycja:
oo matkooo..
Ile tu sie dzieje,,hmm

Ja ten temat tez uwazam za zakoncozny......nie ma co poruszac...kazda ma swoje zdanie,ja odpuszczam,,,nie dla mnie temat.....
BYłoby dobrze gdyby było dobrze....

BYli tescie,juz poslzi,porobilam teraz dzieciom tosty,,musze do banku leciec po kase i na zakupy....

reklama
Do góry